Αναψαν το δέντρο και γιόρτασαν τον Αγ. Νικόλαο

ΣΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2019 15:20

Με λαμπρότητα, κατάνυξη και παρουσία πλήθους πιστών γιορτάστηκε ο Άγιος Νικόλαος στην κοινότητα της Χαράς του Δήμου Κιλελέρ. Την παραμονή της εορτής τελέστηκε ο Εσπερινός και η Αρτοκλασία στον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου.

Ανήμερα της εορτής τελέστηκε Θεία Λειτουργία και Αρτοκλασία.

Την παραμονή της εορτής, στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων, έγινε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του χωριού. Η πρόεδρος Σ. Καραπιπέρη και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κ. Χατζηκωνσταντίνου ευχήθηκαν στους παρευρεθέντες «Χρόνια Πολλά με υγεία και αισιοδοξία».

Στην εκδήλωση, που συνδιοργάνωσε η κοινότητα και ο Σύλλογος Γυναικών Χαράς, έψαλε κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια η χορωδία του Πολιτιστικού Οργανισμού υπό τη διεύθυνση του Αν. Μαρέτη.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλος, ο πρόεδρος του ΔΣ Αχ. Βαρδακούλης, οι αντιδήμαρχοι Αχ. Χατζούλης, Β. Χλιάπη – Γκουνιαρούδη και Αλ. Χονδρονάσιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σ. Καλέτσιος, Κ. Φιλιππούλης και Ι. Ζαχαριάς, η πρόεδρος της ΤΚ Νέας Λεύκης Φ. Μαυρίκη, το μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ Κ. Γκαραγκούνη – Σωτηροπούλου, η πρόεδρος Κ. Καβριγιάννη και το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Χαράς, ο πύραρχος Β. Δημητρίου, ο τέως γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας υποστράτηγος Β. Καραπιπέρης, ο τέως πρόεδρος της κοινότητας Β. Αντωνίου και κάτοικοι του χωριού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass