Υδρευση και καθαριότητα θέλουν στον Δρυμό Ελασσόνας

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ν. ΓΑΤΣΑ

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2019 20:08

Στη Λαϊκή Συνέλευση της κοινότητας Δρυμού συμμετείχαν πρόσφατα ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας και οι αντιδήμαρχοι κ. Γ. Κατσιούρας και κ. Ι. Νάνος, στην οποία είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τους δημότες και να τους ενημερώσουν για την

κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο Ελασσόνας. Η Λαϊκή Συνέλευση ήταν μια πρωτοβουλία του προέδρου κ. Ι. Γκαντούνα και του τοπικού συμβουλίου και η ανταπόκριση των κατοίκων ήταν μεγάλη. Ο πρόεδρος της κοινότητας ενημέρωσε για τα προβλήματα που απασχολούν την κοινότητα τα τελευταία χρόνια και ζήτησε από τη νέα διοίκηση να βρει γρήγορα λύση σε αυτά. Τόνισε πως το σοβαρότερο πρόβλημα για την κοινότητα είναι το θέμα της ύδρευσης, το οποίο ταλαιπωρεί τους κατοίκους λόγω ανεπάρκειας πόσιμου νερού.
Οι κάτοικοι της κοινότητας Δρυμού από την πλευρά τους, έθεσαν θέματα καθημερινότητας, όπως την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων και την αγροτική οδοποιία.
Ο κ. Γάτσας με τη σειρά του δήλωσε: «Είμαστε υπέρ της διαβούλευσης και της λαϊκής συμμετοχής στη λήψη των αποφάσεων. Ξεκινήσαμε με την ενημέρωση των κατοίκων για τις δυνατότητες και τις προοπτικές του Δήμου Ελασσόνας και θα συνεχίσουμε με έναν πραγματικό προγραμματισμό έργων και παρεμβάσεων σε κάθε κοινότητα. Γνωρίζουμε τα σημαντικότερα θέματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα και μας απασχολεί έντονα το πρόβλημα με το πόσιμο νερό. Η ευαισθησία του Δήμου Ελασσόνας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας στα θέματα υγιεινής και ασφάλειας είναι δεδομένη. Εκτιμώ ότι σύντομα ο Δήμος θα ολοκληρώσει την εκπόνηση της μελέτης και η Περιφέρεια Θεσσαλίας τη χρηματοδότηση του έργου. Θα ζητήσω προσωπικά από τον περιφερειάρχη κ. Κ. Αγοραστό να δώσει προτεραιότητα στο εν λόγω έργο. Θέλω, επίσης, να σας ενημερώσω ότι σε λίγες εβδομάδες θα αρχίσει το πρόγραμμα απασχόλησης κοινωφελούς χαρακτήρα με 50 άτομα στις υπηρεσίες αποκομιδής και πρασίνου και έτσι θα αποσυμφορηθεί το πρόβλημα στην καθαριότητα στους κοινόχρηστους χώρους σε όλο τον Δήμο μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass