Βγαλμένη από τα παραμύθια...

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2019 22:41

Το παραμύθι των Χριστουγέννων σε μία πόλη όπως η Λάρισα, που συνδυάζει ιστορία και πολιτισμό, τέχνη και παράδοση, γεύσεις και εικόνες, παρελθόν αλλά και μέλλον, έχει ξεκινήσει. Μετρώντας αντίστροφα πια για τα Χριστούγεννα, η Λάρισα είναι έτοιμη να

τα υποδεχτεί φορώντας το πιο λαμπερό της ένδυμα. Λουσμένη στο φως με χιλιάδες λαμπιόνια σε δέντρα να δίνουν εορταστικό τόνο στο κέντρο και τις συνοικίες, με εντυπωσιακές βιτρίνες που μαγνητίζουν τα βλέμματα και χριστουγεννιάτικες δράσεις που ήδη έχουν ξεκινήσει, η πόλη μοιάζει βγαλμένη από τα παραμύθια. Φέτος, με το νέο πεζοδρομημένο κέντρο η εικόνα είναι ακόμη πιο όμορφη. Χριστουγεννιάτικα δέντρα με πρωτότυπα στολίδια, μπάλες, γιρλάντες, γκι, χιονισμένα τοπία και Αγιοβασίληδες, πρωταγωνιστούν στις γιορτινές βιτρίνες. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα οι ζωγράφοι των δρόμων τρέχουν και δε φτάνουν, αφού η ζήτηση για ζωγραφική στις βιτρίνες είναι μεγάλη. Όμορφες παραστάσεις, που μοιάζουν σαν να ξεπήδησαν από τα παραμύθια, στολίζουν κάθε λογής επιχείρηση. Η βόλτα στο κέντρο της πόλης αυτές τις μέρες «πασπαλίζεται» με λάμψη, χρώματα και μυρωδιές... Γιατί τα Χριστούγεννα είναι και μυρωδιές. Φούρνοι και ζαχαροπλαστεία γέμισαν τις βιτρίνες τους με μελομακάρονα, κουραμπιέδες και δίπλες, μικροπωλητές σε πλατείες πωλούν φρεσκοψημένο ποπ κορν, καραμελωμένα μήλα και κάστανα. Η Λάρισα έχει τη δική της γοητεία την περίοδο των εορτών και με τις όμορφες στολισμένες γωνιές της μετατρέπει τη βόλτα σε μια πανέμορφη χριστουγεννιάτικη εμπειρία.
Ν. ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass