ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: Συνεργασία με Πιερία για τον Ολυμπο

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2019 18:09

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε στη Λάρισα η «Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε.» στο πλαίσιο της Διατοπικής Συνεργασίας «ΟΛΥΜΠΟΣ - Προϊόντα, Περιβάλλον, Πολιτισμός» μεταξύ της Αναπτυξιακής Εταιρείας Νομού Λάρισας Α.Ε. και της Πιερικής Αναπτυξιακής Α.Ε. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν ο καθορισμός των δράσεων που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της διατοπικής αυτής συνεργασίας, καθώς ο Όλυμπος δεν έχει γεωγραφικούς περιορισμούς και είναι ανάγκη από κοινού οι δύο Αναπτυξιακές Εταιρείες να τον δουν ως κοινό προορισμό και σημείο ανάπτυξης των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας και Πιερίας αντίστοιχα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους της ΑΕΝΟΛ ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Ελ. Φουρκιώτης και εκ μέρους της Πιερικής Αναπτυξιακής Α.Ε. η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και πρόεδρος της εταιρείας κ. Σοφ. Μαυρίδου. Παρευρέθηκαν επίσης οι ακαδημαϊκοί κ. Γ. Μιχαηλίδης και κ. Δ. Γούσιος μαζί με συνεργάτες τους.

Ο δήμαρχος Ελασσόνας δήλωσε: «Στηρίζω την πρώτη διατοπική συνεργασία των αναπτυξιακών εταιρειών Νομού Λάρισας και Νομού Πιερίας για την αξιοποίηση του Ολύμπου προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Η ανάγκη να ξεπεράσουμε τους τοπικισμούς και να υλοποιήσουμε από κοινού με την Πιερία δράσεις που αναδεικνύουν τις κοινότητες του Ολύμπου, τα τοπικά προϊόντα και τα σημεία ενδιαφέροντος είναι αναγκαία όσο ποτέ, ώστε και οι δύο περιοχές να αποκτήσουν την αίγλη που τους αξίζει. Εκφράζω την ιδιαίτερη ικανοποίησή μου για το γεγονός ότι και η πρόεδρος της Πιερικής Αναπτυξιακής και αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου ασπάζεται την άποψη ότι οι δήμοι της περιοχής του Ολύμπου πρέπει να ευθυγραμμιστούν, προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Την ευχαριστώ θερμά για αυτό. Ευχαριστώ επίσης και τον πρόεδρο της ΑΕΝΟΛ κ. Λευτέρη Φουρκιώτη για την πρόσκληση και τη συνεργασία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass