Ανάβει δέντρο αύριο η Αγιά

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2019 21:08

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της θ’ ανάψει η Αγιά αύριο Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, ενώ τα κάλαντα θα τραγουδήσουν μαθητές και καθηγητές της Δημοτικής Μουσικής Σχολής.


Από τις 5:30 στην Κεντρική πλατεία θα προσφέρονται σε όλους ψητά κάστανα, ζεστή σούπα, ενώ τσάι θα δίνει ο τοπικός Σύλλογος Γυναικών. Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Παραλιών νομού Λάρισας θα μοιράσει από ένα φαναράκι ως συμβολικό δώρο σε όλα τα παιδιά που θα βρίσκονται εκεί, ώστε να αφεθούν αναμμένα στον ουρανό για να λάμψει μια ευχή από καρδιάς για όλο τον κόσμο. Τα παιδιά, επίσης, θα έχουν την ευκαιρία κατασκευάσουν τα δικά τους στολίδια, να φωτογραφηθούν στο έλκηθρο του Αϊ Βασίλη με τις νεράιδες και τα ξωτικά, που θα συνθέτουν μια παραμυθένια εικόνα, τους καλικάντζαρους, αλλά και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη φάτνη που θα συμπληρώνουν το ψηφιδωτό του μόνιμου φετινού γιορτινού διακόσμου της κωμόπολης.
Στον χώρο της πλατείας θα λειτουργούν εργαστήρια για την κατασκευή στολιδιών με την υποστήριξη του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κισσάβου – Ελασσόνας, των τοπικών Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Φατσούλες εν δράση» και «Focus», τα οποία θα πραγματοποιήσουν και δραστηριότητες – παιχνίδια για τα παιδιά. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί παζάρι χριστουγεννιάτικων δημιουργιών από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου, του ΕΠΑΛ, του 1ου Δημοτικού Σχολείου και 1ου Νηπιαγωγείου, αλλά και από το γυναικείο τμήμα του Γυμναστικού Συλλόγου «Ερμής». Μετά το άναμμα του δέντρου, στις 7:30, το Fitness Club «Αθλόραμα» θα παρουσιάσει χορευτικό πρόγραμμα από τα τμήματα μοντέρνου χορού και hip – hop.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass