Το Μεταξοχώρι άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2019 15:35

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του άναψε το απόγευμα της Κυριακής το Μεταξοχώρι Αγιάς με μια ξεχωριστή εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος του χωριού και η Τοπική Κοινότητα.

Παρά το τσουχτερό κρύο, την ατμόσφαιρα ζέστανε παιδική χορωδία με κάλαντα και χορευτικά, εντυπωσιάζοντας όσους παρευρέθηκαν. Τα παιδιά έκαναν ζωγραφιές και δημιούργησαν το δικό τους δέντρο το οποίο τοποθέτησαν στη φάτνη και στο τέλος της εκδήλωσης σαν έκπληξη τους περίμενε ένα δεύτερο δέντρο γεμάτο γλυκά και σοκολάτες.

Μεγάλη ήταν η συμβολή στη γιορτή των εκπαιδευτικών Κομισοπούλου Ρένας και Παπαλιάγκα Γεωργίας. Κεράσματα, μελομακάρονα και κουραμπιέδες, δέχτηκαν και οι μεγάλοι εκτός από τα παιδιά, προσφορά ζαχαροπλαστείων και αρτοποιείων της Αγιάς. Φωτιές και ζεστό τσάι ζέσταναν τους παρευρισκόμενους, όπως επίσης ζεστό αρωματικό κρασί, προσφορά του Μεταξοχωρίτη Τούλη Παναγιώτη.

Τέλος, το μπαζάρ με τα χειροποίητα στολίδια από τα μέλη του συλλόγου και τα πλεκτά κασκόλ, προσφορά της Τσιαγκάλη Βασιλικής, έκλεψαν τις εντυπώσεις, ενώ οι μουσικές επιλογές του Φωκίωνα Γεωργοβίτσα έδωσαν κέφι σε αυτή την όμορφη γιορτή.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass