Η κακοκαιρία χτύπησε το «Πάρκο των Ευχών»

ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΠΟΙΜΝΙΟΣΤΑΣΙΟ, ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2019 15:20
- Ζημιές στα σκηνικά του «Πάρκου» προκάλεσαν τα καιρικά φαινόμενα - Ζημιές στα σκηνικά του «Πάρκου» προκάλεσαν τα καιρικά φαινόμενα

Το «Πάρκο των Ευχών» χτύπησαν χθες τα έντονα καιρικά φαινόμενα στη Λάρισα. Η βροχόπτωση και οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν καταστροφές στην κεντρική σκηνή του Πάρκου, στις φιγούρες των μάγων και σε διάφορα στοιχεία του στολισμού του χώρου.

Άμεση ήταν η παρέμβαση του Δήμου Λαρισαίων, με ειδικά συνεργεία για την αποκατάσταση των ζημιών στην κεντρική σκηνή, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα το πρωί, ενώ πιθανόν ο στολισμός που καταστράφηκε

 να χρειαστεί αντικατάσταση.

Το πέρασμα της κακοκαιρίας προκάλεσε ζημιές και αναστάτωση και σε άλλες περιοχές της Λάρισας, ενώ συχνές ήταν οι κλήσεις για άμεση παρέμβαση σε περιστατικά που προέκυψαν από την έντονη βροχόπτωση προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαρισαίων.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Γιώργο Ζαούτσο συνεργεία του Δήμου βρίσκονταν από νωρίς στους δρόμους για να αντιμετωπίσουν κυρίως προληπτικά την εξέλιξη κινδύνων που παρουσιάστηκαν από πλημμυρισμένα οικόπεδα και δρόμους.

Μεταξύ άλλων την παρέμβαση μηχανημάτων του Δήμου χρειάστηκε η διάνοιξη πρόσβασης για ποιμνιοστάσιο στη θέση «Κιόσκι», ενώ συνεργεία της υπηρεσίας Πρασίνου έσπευσαν να αντιμετωπίσουν την πτώση ενός μεγάλου πεύκου μέσα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΛ.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΑΓΩΓΟ

ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ

Μέσα στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, χθες, συνεργεία της ΔΕΥΑΛ, επιχειρούσαν να επιδιορθώσουν ζημιά που προκλήθηκε σε αγωγό ύδρευσης στη συμβολή των οδών Πηνειού, Κύπρου και Ανθίμου Γαζή, στην πλατεία Εβραίων.

Μέχρι και το μεσημέρι είχε αποκατασταθεί η παροχή νερού στις οδούς Κύπρου από την οδό Ταγματάρχου Βελισσαρίου και Φαρμακίδου από τις οδούς Παλαιστίνης μέχρι Κύπρου, η οποία είχε διακοπεί λόγω της βλάβης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass