«Διαδρομή: Από τον θάνατο στη ζωή»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ «ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ»

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2019 15:00

Η Εθελοντική Ομάδα ΣΤΗΡΙΞΗ σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων,διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Διαδρομή: Από τον θάνατο στη ζωή» σήμερα Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο.

Η αποκατάσταση από ένα συμβάν (ατύχημα ή ασθένεια) είναι μια δύσκολη διαδρομή με πρωταγωνιστές το θύμα και τους επιστήμονες που αναλαμβάνουν την επαναφορά του στη φυσιολογική ζωή.

Ομιλητές: -Δήμητρα Μαλάκου (φυσίατρος): Μακροχρόνια πορεία αποκατάστασης μετά από σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. -Κώστας Πουρνάρας (φυσικοθεραπευτής): Μακροχρόνια πορεία αποκατάστασης μετά από σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Φυσικοθεραπεία. -Ολυμπία Καλαμπαλίκη (ψυχολόγος): Μακροχρόνια πορεία αποκατάστασης μετά από σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Ψυχολογική υποστήριξη- προσέγγιση. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Τσιάτσιος.

Η βραδιά είναι αφιερωμένη στον Λαρισαίο τετραπληγικό μουσικό Βασίλη Πιπέρη και στον αγώνα του για την πλήρη αποκατάστασή του.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ σε όλους τους παριστάμενους θα διανεμηθεί δωρεάν το βιβλίο της Άννας Κορτέση «Μεταξύ σοβαρού και αστείου».

Στο βιβλίο κεντρικός ήρωας είναι ο Βασίλης Πιπέρης και αναφέρεται στην περιπέτειά του, όπως ο ίδιος τη βίωσε και την περιγράφει.

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η ίδια η συγγραφέας του, Άννα Κορτέση, η οποία θα υπογράψει και τα βιβλία της. Μήνυμα ψυχικής δύναμης και αισιοδοξίας θα απευθύνει και ο τιμώμενος της βραδιάς Βασίλης Πιπέρης.

Μια εκδήλωση στην οποία η επιστημονική και η ανθρώπινη προσέγγιση της δύσκολης περιόδου της αποκατάστασης κάθε ανθρώπου που είχε την ατυχία να περάσει αυτό το στάδιο δένουν αρμονικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass