Δημιουργική απασχόληση και φιλανθρωπικές δράσεις

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2019 15:46

Πρόγραμμα φιλανθρωπικών δράσεων και δημιουργικής απασχόλησης έχει καταρτίσει ο Δήμος Ελασσόνας στο Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι στην Κεντρική πλατεία της πόλης. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 5 μ.μ. με παιδικό πάρτι από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της Ελασσόνας με μουσική τραγούδι και κατασκευές.

Θα συνεχιστούν σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:

-Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 100 π.μ. – 2 μ.μ.: Δημιουργική απασχόληση, Face painting και χριστουγεννιάτικες κατασκευές από το ΚΔΑΠ Δημιουργικά παιδιά.

-Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 1 μ.μ.: «Φέρε και εσύ το δικό σου στολίδι, κάνε τη δική σου ευχή!" από τα εικαστικά τμήματα της Λαογραφικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Ελασσόνας.

-Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 10 π.μ. – 2 μ.μ: Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της Ελασσόνας, το ΚΔΑΠ-Δημιουργικά παιδιά και το ΚΔΑΠ – Παιχνιδαγωγή συνδιοργανώνουν χριστουγεννιάτικο bazzar αλληλεγγύης για καλό σκοπό με στολίδια αγάπης από τα μικρά παιδιά. Τα έσοδα θα διατεθούν στη «ΦΛΟΓΑ» - Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

-Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 10 π.μ. – 2 μ.μ.: Δημιουργική απασχόληση, Face painting και χριστουγεννιάτικες κατασκευές από το ΚΔΑΠ Παιχνιδαγωγή.

-Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 10 π.μ. – 2 μ.μ.: Δημιουργική απασχόληση, Face painting και χριστουγεννιάτικες κατασκευές από το ΚΔΑΠ Δημιουργικά παιδιά.

-Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 10 π.μ. – 2 μ.μ.: Δημιουργική απασχόληση, Face painting και χριστουγεννιάτικες κατασκευές από το ΚΔΑΠ Παιχνιδαγωγή.

- Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 10 π.μ. – 2 μ.μ.: Δημιουργική απασχόληση παιδιών και ενηλίκων, γιορτινές κατασκευές και όχι μόνο φτιαγμένες από ανακυκλώσιμα υλικά από τον Σύλλογο Ελασσονιτών Εθελοντών Ενεργών Πολιτών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass