ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ:

Κήρυγμα Ιερώνυμου στα Μύρα

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2019 15:24

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στα Μύρα, στην ευλογημένη κωμόπολη του Δήμου Κιλελέρ, μετέβη χθες ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και τέλεσε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας για την εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος του θαυματουργού.

Στο κήρυγμά του ο σεπτός μας Ποιμενάρχης αναφέρθηκε στη ζωή του Αγίου, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι ξεχώρισε μεταξύ των Επισκόπων ως προς την ταπείνωση, την κατά Χριστόν ησυχία και την ολόθερμη αγάπη και πίστη προς τον Τριαδικό Θεό, διότι ολάκερη η βιοτή του ήταν Αγιοπνευματική.

Προ της απολύσεως και αφού τέλεσε την ακολουθία της αρτοκλασίας και ανέγνωσε την ειδική ευχή για τα κόλλυβα του εορτάζοντος Αγίου, χειροθέτησε Πρωτοπρεσβύτερο τον δραστήριο εφημέριο της ενορίας π. Γεώργιο Μακρυγιάννη, ο οποίος έχει ανακαινίσει εκ βάθρων τόσο τον ενοριακό ναό όσο και το παρεκκλήσιο του χωριού, το οποίο είναι αφιερωμένο στην Παναγία Κριτσιλαριώτισσα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass