ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Ανθρωπιστική βοήθεια από τη Λάρισα στους σεισμοπαθείς της Αλβανίας

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2019 17:01

Την ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πληγέντες από τον πρόσφατο σεισμό στο Δυρράχιο της Αλβανίας παρέδωσαν οι αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων κ. Σωτήρης Βούλγαρης και Καθημερινότητας κ. Γιάννης Αλεξούλης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το υλικό (τρόφιμα, κλινοσκεπάσματα, φάρμακα κ.ά.) συγκεντρώθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα χάρις στην προσπάθεια συλλόγων ή/και μεμονωμένων πολιτών της πόλης μας.
Ο δήμαρχος των Τιράνων εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του τόσο προς τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Καλογιάννη Απόστολο όσο και προς όλους-ες τους πολίτες του Δήμου μας γι’ αυτήν την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα των πληγέντων.
Η υποδοχή έγινε σε εγκάρδιο κλίμα και η φιλοξενία ήταν άψογη.
Από τον Δήμο Λαρισαίων εκφράζονται ευχαριστίες προς τη «Μεταφορική Ντελόπουλος» που μετέφερε δωρεάν τα εκατό και πλέον κιβώτια καθώς και στην κα Μπόνα και τον κ. Λάμπρο Γκίκα που συνέβαλαν τα μέγιστα, ώστε να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια και να πραγματοποιηθεί άμεσα αυτή η τόσο σημαντική αποστολή. «Τέτοιες προσπάθειες καταδεικνύουν την ανάγκη για συνεργασία, αλληλεγγύη και ειρηνική συμπόρευση μεταξύ των λαών και ιδιαίτερα των γειτονικών. Αντίστοιχες πολιτικές ας έχουν διάρκεια και συνέπεια και ας μην παρατηρούνται μόνο ευκαιριακά, κυρίως μετά από τραγωδίες» σημειώνει ο Δήμος Λαρισαίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass