ΑΠΟ ΤΗΝ «ΟΡΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ»

Στήριξη στην Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2019 17:15

Η δημοτική παράταξη «Ορμή Ανανέωσης» σε ανακοίνωσή της «χαιρετίζει τη σύσταση της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Λάρισας» σημειώνοντας ότι: «Είναι μια σοβαρή πρωτοβουλία και ευχόμαστε η προσπάθεια αυτή να επιτύχει όλους τους στόχους της.

Οι γυναίκες αξίζουν κάθε δυνατή ευκαιρία στο επιχειρείν και η ισότητα δεν μπορεί να αποτελεί ακόμη ζητούμενο, ενώ πλησιάζουμε να μπούμε στην 3η δεκαετία του 21ου αιώνα. Η παράταξή μας έχει τονίσει επανειλημμένα πως επιθυμεί τη στήριξη της επιχειρηματικότητας από όλους τους φορείς, καθώς θεωρεί πως το επιχειρείν μπορεί να προσφέρει σπουδαίες ευκαιρίες σε μια περιοχή όπως η Λάρισα και να στηρίξει σε πολύ σημαντικό βαθμό την ανάπτυξή της. Η δημοτική παράταξη «Ορμή Ανανέωσης» θα σταθεί δίπλα σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και θεωρεί πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να ενισχύσει την προσπάθεια των συμπολιτών μας να αναπτύξουν επιχειρηματικές δραστηριότητες. Εξάλλου, η ύπαρξη εργασίας είναι καθοριστικός παράγοντας για τους νέους μας να παραμείνουν στην πόλη και να δημιουργήσουν στη συνέχεια οικογένειες. Χωρίς την ύπαρξη καλών θέσεων εργασίας, η χώρα μας δυστυχώς θα συνεχίσει να ματώνει με τη μαζική φυγή των νέων στο εξωτερικό».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass