«Μπλοκ στην αδιαφορία, πάσα στο χαμόγελο»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά βόλεϊ στην Αγιά

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2019 18:15

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή στην Αγιά, για τρίτη συνεχή χρονιά, το τουρνουά βόλεϊ «Μπλοκ στην αδιαφορία, πάσα στο χαμόγελο», που διοργάνωσε το Τμήμα Βόλεϊ του τοπικού Γυμναστικού Συλλόγου «Ερμής», σε συνεργασία με τον Δήμο Αγιάς και την Ένωση Συλλόγων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας, με σκοπό την ενίσχυση με είδη πρώτης ανάγκης της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι αγώνες, οι οποίοι έλαβαν χώρα στο ανακαινισμένο φέτος από την Περιφέρεια Θεσσαλίας Δημοτικό Γυμναστήριο της κωμόπολης, ξεκίνησαν στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκαν στις 3 το μεσημέρι. Η παρουσία και η συνεισφορά του κόσμου ήταν ικανοποιητική και συμμετείχαν με δεκάδες αθλητές, πέραν του «Ερμή», οι σύλλογοι «Άθλεση» και «Νίκη» Βόλου, όπως και οι ομάδες των Γόννων, του Πυργετού, της Νίκαιας και του Πλατυκάμπου.

Για την πολυετή και πολύπλευρη προσφορά του στον χώρο του αθλητισμού τιμήθηκε από τον Γ.Σ. «Ερμής» με πλακέτα ο Στέλιος Δημότσιος, παλιός αθλητής των 200 και 400 μέτρων στίβου, περιφερειακός σύμβουλος σήμερα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Σύντομους χαιρετισμούς, εκτός του κ. Δημότσιου, ο οποίος εξέφρασε και τη μεγάλη του χαρά για τη βράβευση, απηύθυναν ο υπεύθυνος του Τμήματος Βόλεϊ του «Ερμή» Χρήστος Καρνάβας, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ Αστέριος Πατσιαούρας και ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Αγιάς Πέτρος Μπαρμπέρης.

Την εκδήλωση στήριξε ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Αγιάς, ενώ ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Παραλιών νομού Λάρισας πρόσφερε, μετά από κλήρωση ανάμεσα στους συμμετέχοντες, διήμερες εκδρομές.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και τη διοργάνωση υποστήριξε η Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Ε.Ο.Δ.Υ.Α.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass