Βράβευση και διάκριση για το Κάστρο της Βελίκας

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ BRAVO SUSTAINABILITY DIALOGUE & AWARDS 2019

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2019 15:36

Το βραβείο του θεσμού BRAVO SUSTAINABILITY DIALOGUE & AWARDS 2019, του μεγαλύτερου θεσμού κοινωνικού διαλόγου που αναπτύσσεται στη χώρα μας, κατέκτησε ο Δήμος Αγιάς για την πρόταση «Η αποκάλυψη του Κάστρου της Βελίκας – Μια περιοχή βαδίζει στα βήματα του βασιλιά Φιλοκτήτη».

Η εν λόγω πρόταση παρουσιάζει τη συνεργασία του Δήμου, τοπικών συλλόγων, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας και του Τομέα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που στόχο είχε και έχει την ανάδειξη της ιστορίας του κάστρου και της ευρύτερης περιοχής της αρχαίας Μελίβοιας μέσω της εθελοντικής εργασίας των φοιτητών του Τμήματος Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πανεπιστημίων του εξωτερικού.

Ο θεσμός BRAVO SUSTAINABILITY, ο οποίος κλείνει φέτος 10 χρόνια, εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Sustainable Greece 2020, συμβάλλει στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και της υπεύθυνης λειτουργίας και επιχειρηματικότητας, μέσω μιας διαδικασίας διαλόγου και διαβούλευσης με έναν μεγάλο αριθμό κοινωνικών εταίρων, ενώ, παράλληλα, αναδεικνύει τις πρωτοβουλίες εκείνες που συμβάλλουν στη δημιουργία της Ελλάδας του αύριο.

Το βραβείο, για λογαριασμό του Δήμου Αγιάς, παρέλαβε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού Νίκος Ντάγκας, τονίζοντας ότι αυτό αποτελεί σημαντική διάκριση, ενώ αναφέρθηκε επίσης στη συνεργασία δεκάδων ανθρώπων για την επίτευξη του στόχου της επισκεψιμότητας του Κάστρου της Βελίκας και της δημιουργίας του μουσείου.

Την πρόταση συγκρότησε το Αυτοτελές Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής με υπεύθυνη τη Θεοδώρα Πατσιαβούδη.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass