Η «Ζηνοβία» έφερε μόνο κρύο στη Λάρισα

ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ «ΝΤΥΘΗΚΕ» Η ΣΠΗΛΙΑ

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2019 15:09
Ασπρισαν από τα πρώτα χιόνια οι σκεπές των σπιτιών στη γραφική Σπηλιά του Κισσάβου Ασπρισαν από τα πρώτα χιόνια οι σκεπές των σπιτιών στη γραφική Σπηλιά του Κισσάβου

Το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει γειτονικούς δήμους άφησε αλώβητη τη Λάρισα, στην οποία εκτός από το τσουχτερό κρύο δεν εμφανίστηκαν ακραία φαινόμενα, αν και η Πολιτική Προστασία του Δήμου ήταν και παραμένει σε ετοιμότητα.

Σύμφωνα μάλιστα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις της ΕΜΥ, στη Λάρισα το 2020 θα ξημερώσει με ηλιοφάνεια!

Συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος της ΕΜΥ κ. Παν. Σκριμιζέας δηλώνει στην «Ε» ότι «τα φαινόμενα του κύματος κακοκαιρίας εξασθενούν γενικότερα σήμερα Τρίτη.

Ένα δεύτερο κύμα κακοκαιρίας ξεκινά από το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Ιανουαρίου με ισχυρούς ανέμους και χιόνι στις ορεινές περιοχές της νοτιοανατολικής Θεσσαλίας, με βροχές και χιονόνερο στις ανατολικές παραθαλάσσιες περιοχές της Θεσσαλίας.

Στην πόλη της Λάρισας ο καιρός θα είναι αίθριος με λιακάδα την 1η Ιανουαρίου και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 βαθμούς Κελσίου η ελάχιστη, μέχρι και πάνω από 10 βαθμούς Κελσίου η μέγιστη».

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΣΤΕΓΩΝ

Aπό τον Δήμο Λαρισαίων ανακοινώθηκε ότι εξαιτίας των αναμενόμενων χαμηλών θερμοκρασιών, η Δομή Υποστήριξης Αστέγων θα μπορεί να φιλοξενεί ανθρώπους που βρίσκονται στον δρόμο με την προϋπόθεση τήρησης του κανονισμού λειτουργίας της Δομής.

Η Δομή Υποστήριξης Αστέγων λειτουργεί υπό την εποπτεία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του Δήμου Λαρισαίων και στεγάζεται στη διεύθυνση Παναγούλη 54.

Οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην τηλεφωνική γραμμή 6970-236.181 όλο το 24ωρο.

ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Κυριολεκτικά άσπρη μέρα είδαν χθες το πρωί τα ορεινά του Δήμου Τεμπών, κυρίως στον ορεινό όγκο του Κισσάβου και τη Σπηλιά στα 850 μέτρα υψόμετρο και λιγότερο στον Κάτω Όλυμπο και την Καλλιπεύκη στα 1.050 μέτρα υψόμετρο.

Επί ποδός και οι υπηρεσίες του Δήμου Τεμπών, ο δήμαρχος κ. Γιώργος Μανώλης, οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι και το προσωπικό του Δήμου, από την αρχή του χειμώνα οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι έτοιμες για παν ενδεχόμενο.

Στην ορεινή Σπηλιά στον Κίσσαβο το χιόνι αν και είναι αρκετό ωστόσο δεν υπάρχουν προβλήματα. Μιλώντας χθες στην «Ε» ο πρόεδρος της Κοινότητας Σπηλιάς κ. Νίκος Σελίνης τόνισε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει πρόβλημα με τη συγκοινωνία στον επαρχιακό δρόμο Σπηλιάς – Συκουρίου, όπου η κυκλοφορία γινόταν κανονικά. Χωρίς προβλήματα και στα υπόλοιπα ορεινά χωριά του Δήμου Τεμπών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass