«Αποκαταστάθηκε η αδικία…»

ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΠΝΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2019 16:01

Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν τα μέλη του Καπνικού Συνεταιρισμού Ελασσόνας στη βουλευτή της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου μετά την απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη, με την οποία τους χορηγήθηκε η κρατική ενίσχυση De minimis.

Η Λαρισαία βουλευτής είχε ζητήσει με επιστολή της στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης την ενίσχυση των καπνοπαραγωγών της Ελασσόνας, καθώς αυτοί είχαν εξαιρεθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του τα μέλη του Καπνικού Συνεταιρισμού έθεσαν ακόμα μια σειρά σημαντικών ζητημάτων, όπως το ασφαλιστικό, την έλλειψη εργατών γης, τα λειτουργικά κόστη σε ρεύμα και πετρέλαιο κ.λπ.

Όπως δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση η κα Μπίζιου «Ευχαριστώ την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τον υπουργό προσωπικά για την αποκατάσταση της αδικίας που υφίσταντο οι καπνοπαραγωγοί της Ελασσόνας. Η κυβέρνηση στέκεται δίπλα στους μαχητές της γης ικανοποιώντας τα δίκαια αιτήματά τους, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη συμβολή τους στην ανάπτυξη της χώρας. Το προσεχές διάστημα με το νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που θα έρθει στη Βουλή, η κυβέρνηση θα κάνει πράξη όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις απέναντι στον αγροτικό πληθυσμό της χώρας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass