Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ

Επιασαν τον Σταυρό αψηφώντας τον βοριά

Δημοσίευση: 07 Ιαν 2020 15:18

Παρουσία ελάχιστου κόσμου σε σχέση με άλλες χρονιές, που αψήφησε τον πολύ ισχυρό βόρειο άνεμο που έπνεε στην περιοχή, τελέσθηκε χθες Δευτέρα, στις 12 το μεσημέρι, στο λιμάνι του Αγιοκάμπου, ο Αγιασμός των Υδάτων από τον αρχιερατικό επίτροπο Περιφέρειας Αγιάς πρωτοπρεσβύτερο π. Αθανάσιο Μακρή, τον αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο Δρόσο και τον ιερέα π. Ιωάννη Ντολμώφ.

Ο 46χρονος Χρήστος Παπαγεωργόπουλος έπιασε τον σταυρό πέφτοντας στα κρύα Αιγαιοπελαγίτικα νερά μαζί με δύο ακόμη τολμηρούς νεαρούς.

Παρόντες στο λιμάνι ήταν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας σε θέματα Αθλητισμού, Νεολαίας, Απασχόλησης και Διά Βίου Μάθησης Νικόλαος Λιούπας, ο αντιδήμαρχος Αγιάς σε θέματα Περιβάλλοντος, Αγροτικής Ανάπτυξης και Αλιείας Ευάγγελος Κρανιώτης, ο αντιδήμαρχος Αγιάς σε θέματα Τουρισμού, Πολιτισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νίκος Ντάγκας, η πρώην βουλευτής και νυν δημοτική σύμβουλος Αγιάς Βάσω Αλεξανδρίδου, ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Μπελιάς, ο πρώην δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Μαυρογιάννης, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αγιάς Βασίλειος Χάμος, ο διοικητής του Λιμενικού Σταθμού Αγιοκάμπου Χρήστος Αντωνίου κι ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς Βασίλης Βλαχογιάννης.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Σχετικά Άρθρα