Εκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα οι Μεταξοχωρίτες

ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 07 Ιαν 2020 15:24

Πραγματοποιήθηκε και φέτος ανήμερα των Αγίων Θεοφανείων στο Μεταξοχώρι του Δήμου Αγιάς, όπως συνηθίζεται άλλωστε κάθε χρόνο, η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του τοπικού Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου.

Στον χώρο του παλιού Παρθεναγωγείου, νυν Πολιτιστικού Κέντρου, ο ιερέας π. Ιωάννης Σαμαράς ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ενώ ευχές για τη νέα χρονιά έδωσε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου η πρόεδρος Ανδρομάχη Τσιάρα.

Στην κοπή της πίτας το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς Ιωάννης Αργυρούλης, ο αντιδήμαρχος Αγιάς σε θέματα Παιδείας, Αθλητισμού, Ισότητας και Νεολαίας Πέτρος Μπαρμπέρης, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ηρακλείδης» δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Σκαρκάλης, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τσιαγκάλης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάς Γιώργος Κούκας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεταξοχωρίου Γιάννης Πατσαβούρας, τοπικοί σύμβουλοι Μεταξοχωρίου και Αγιάς, και, φυσικά, σύσσωμο το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Τα δύο φλουριά της βασιλόπιτας αντιστοιχούσαν σε δωροεπιταγές των καταστημάτων πώλησης υποδημάτων στην Αγιά, των κυρίων Ντίνου Κομισόπουλου και Δημητρίου Παλάτου.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass