Τίμησαν τους νοσηλευτές, δώρισαν κλίβανο αποστείρωσης

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2020 15:30

Σε μία αίθουσα κατάμεστη από κόσμο πλημμυρισμένη από πλατιά χαμόγελα, έντονη συγκίνηση και πολλές και ζωντανές αναμνήσεις, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από τον Σύλλογο Γυναικών Περιοχής Συκουρίου μια σεμνή τελετή στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης Συκουρίου, κατά την οποία τιμήθηκε το εν ζωή νοσηλευτικό προσωπικό του πρώην Αγροτικού Ιατρείου Συκουρίου και του νυν Πολυδύναμου Ιατρείου Συκουρίου για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του στην περιοχή.

Το ιδρυθέν το έτος 1957 Αγροτικό Ιατρείο αρχικά στελεχώθηκε από την κα. Ευπραξία Πρίφτη-Γκουντή επισκέπτρια αδελφή νοσοκόμα και στη συνέχεια από τη Μαία κ. Μαρία Γκουντή και την κ. Σοφία Τσιρέβελου-Καπέλα νοσηλεύτρια. Στη συνέχεια από την ίδρυση του Πολυδύναμου Ιατρείου Συκουρίου το έτος 2003 το οποίο αποτελεί παράρτημα του Κ. Υ. Γόννων του Κουτλι/νειου Γεν. Νοσ/μείου Λάρισας υπηρέτησαν η κ. Σταυρούλα Κρίτσα-Σταύρου νοσηλεύτρια, στη συνέχεια η κα. Ευαγγελία Γκατζώνη-Κορδέλα νοσηλεύτρια, και η κ. Ευαγγελία Κουτσιβού μαία, ενώ σήμερα υπηρετούν οι κ. Αργυρή Νταναβάρα-Γκατζώνη και Πηλία Σουκοβέλου-Μπέη νοσηλεύτριες.

Το Πολυδύναμο Ιατρείο Συκουρίου εξυπηρετεί καθημερινά ένα πολυάριθμο κοινό, το οποίο προέρχεται από τη Λάρισα, φυσικά από την ευρύτερη περιοχή του Συκουρίου, αλλά ακόμη από την περιοχή του Δ. Αγιάς, γεγονός που οφείλεται στην άρτια επιστημονική κατάρτιση των δύο ιατρών κ. Ηλία Ντάμπου και Γιώργου Μουζάκη ειδικών παθολόγων δ/ντών του, αλλά και του νοσηλευτικού προσωπικού που το στελεχώνουν.

Παράλληλα, δωρίθηκε από τον Σύλλογο στο Πολυδύναμο Ιατρείο Συκουρίου ένας Κλίβανος Ξηράς αποστείρωσης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών και τη διευκόλυνση του νοσηλευτικού προσωπικού και των ιατρών.

Η δωρεά αυτή αποτελεί συνέχεια δωρεών που προηγήθηκαν σε ιατρικά εργαλεία προς το Ιατρείο το προηγούμενο διάστημα, μιας και ο Σύλλογος Γυναικών αποτελεί σημαντικό υποστηρικτή της προσπάθειας του Ιατρείου για την ποιοτική παροχή υπηρεσιών προς το κοινό της περιοχής Συκουρίου, καλύπτοντας άμεσες ανάγκες του.

Στη εκδήλωση παρευρέθηκαν οι πρώην κοινοτάρχες κ. Κω/νος Τρικαλιώτης και κ. Μαργαρίτα Παπαζαχαριά, οι πρώην δήμαρχοι κ. Χρήστος Κουμπούρας, Κων/νος Κολλάτος, ο νυν δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης με όλα τα μέλη της Δημοτικής Αρχής και εκπρόσωποι Φορέων.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τη Μικτή Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Συκουρίου υπό την διεύθυνση του μαέστρου Παναγιώτη Μπαλανίκα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass