Εκοψαν πίτα... διαδικτυακά

Οι Θεσσαλικοί Σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2020 20:44

Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» Α.Σ. και οι Σύλλογοι-Μέλη συναντήθηκαν «ηλεκτρονικά» και σε συγκινησιακό κλίμα μακριά από την πατρίδα τους έκοψαν τη βασιλόπιτά τους για το 2020. Η κοπή της Βασιλόπιτας των

Θεσσαλών Ευρώπης πραγματοποιήθηκε χθες και ώρα 14:00 σε τηλεφωνική σύσκεψη, παρουσία εκπροσώπων των Συλλόγων. Οικοδεσπότης της κοπής ήταν φέτος ο Σύλλογος Θεσσαλών Βισμπάντεν, που είχε πετύχει το φλουρί της προηγούμενης βασιλόπιτας για το 2019.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους Συλλόγους - μέλη της Ομοσπονδίας και τα παιδιά της Θεσσαλικής Νεολαίας και δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλλουν στην εκμάθηση παραδοσιακών θεσσαλικών χορών και που ασχολούνται με τον Σύλλογο, διατηρώντας έτσι άσβεστη τη φλόγα της θεσσαλικής παράδοσης.
Στη συνέχεια ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους εκπροσώπους των Συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας: κ. Ευθύμιο Κερασοβίτη από Νυρεμβέργη, κ. Σοφία Μιχαλέ από Ντύσελντορφ, κ. Κώστα Φιλλίπου από Βισμπάντεν, κ. Ελευθερία Θάνου από Μπήλεφελντ, κ. Βασιλική Λασπά από Σβάινφουρτ, κ. Στέφανο Ψύρρα από Μόναχο καθώς και κ. Αναστασία Κερασοβίτη από Νυρεμβέργη εκπροσωπώντας τη Θεσσαλική Νεολαία Ευρώπης, οι οποίοι αντάλλαξαν εγκάρδιες ευχές για το 2020.
Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στον Θεσσαλικό Σύλλογο Ντύσελντορφ και οι εκπρόσωποι των Συλλόγων της Ομοσπονδίας ευχήθηκαν στον τυχερό Σύλλογο και στα παρόντα μέλη κ. Σοφία Μιχαλέ και κ. Τάνια Ρουσιαμάνη πάντα επιτυχίες γεμάτες δημιουργικότητα με πολλές αξιόλογες εκδηλώσεις.
Οι Θεσσαλοί της Ευρώπης έδωσαν ραντεβού για τις 25 Απριλίου 2020 στη Νυρεμβέργη, όπου θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης που φέτος θα είναι αφιερωμένο στους Θεσσαλούς ιατρούς! Η Ομοσπονδία Θεσσαλών Ευρώπης εύχεται σε όλον τον κόσμο ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό και χαρούμενο 2020!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass