Βράβευσαν δασικούς υπαλλήλους

ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2020 16:12

Με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ελασσόνας κ. Χαρίτωνα και του αιδεσιμότατου Δημήτριου Παπαγεωργίου, οι εργαζόμενοι του Δασαρχείου Ελασσόνας αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία με τον προϊστάμενο του Δασαρχείου Χρήστο Αναστόπουλο, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έγινε την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στα γραφεία της υπηρεσίας.

Ο δασάρχης ευχαρίστησε τους υπαλλήλους και τους εκπροσώπους των παρευρισκόμενων φορέων για τη συνεργασία τους και τις προσπάθειες που καταβάλλουν, προκειμένου να πετύχουν το έργο και την αποστολή του Δασαρχείου Ελασσόνας που είναι η διαχείριση και αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος, με βάση τις αρχές της αειφορίας και της πολλαπλής χρήσης με στόχο τη μεγιστοποίηση της παραγωγής των δασικών αγαθών και υπηρεσιών, προς όφελος της κοινωνίας και της εθνικής οικονομίας, χωρίς όμως να διακυβεύεται η μελλοντική του ύπαρξη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην υπηρεσία οι υπάλληλοι κ. Γούπου Αικατερίνη, κ. Πετσούλα Βιολέτα και κ. Αληπρασίτης Βασίλειος, που συνταξιοδοτήθηκαν πρόσφατα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η αναπληρώτρια γενική διευθύντρια Δασών κ. Φτίκα Ζωή, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Μουλτσιάς Ελευθέριος, ο διοικητής Αστυνομικού Τμήματος κ. Μουταφίδης Πέτρος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Καρανίκας Δημήτριος και Κατσιούρας Γεώργιος, ο διοικητής Λόχου της 361 ΠΑΠ λοχαγός Τύμπας, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου κ. Φλέγγας Αλέξανδρος, και οι εργαζόμενοι του Δασαρχείου Ελασσόνας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass