Νέος πρόεδρος του Δ.Σ. Κιλελέρ ο κ. Σπύρος Καλέτσιος

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΒΑΡΔΑΚΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2020 15:00
Ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλελέρ Σπ. Καλέτσιος Ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλελέρ Σπ. Καλέτσιος

Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δήμου Κιλελέρ, αναδείχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Σπύρος Καλέτσιος, μετά την παραίτηση, για προσωπικούς λόγους, του Αχιλλέα Βαρδακούλη.

Σε ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κιλελέρ στη Νίκαια, για την ανάδειξη νέου προέδρου, τον κ. Καλέτσιο ψήφισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας του συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ», ψήφο με την οποία συντάχθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού της ελάσσονος αντιπολίτευσης «Νέοι Ορίζοντες» κ. Αγγελουσόπουλος.

Από τη διαδικασία εκλογής αποχώρησαν οι σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης του συνδυασμού «Ενωμένο Κιλελέρ» επικαλούμενοι παραβίαση διαδικαστικών κανόνων, ενώ δήλωσε ότι απέχει της διαδικασίας εκλογής ο εκπρόσωπος του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλελέρ» κ. Σταμουλάκης.

Την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου υπό την προεδρία του Αχιλλέα Βαρδακούλη εξήρε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος αλλά και το σύνολο του σώματος, ενώ ο απερχόμενος πρόεδρος ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν έτσι ώστε οι συνελεύσεις του Δημοτικού Συμβουλίου να γίνουν σε πολιτισμένο και δημοκρατικό κλίμα παρά τις όποιες διαφωνίες.

Ο κ. Καλέτσιος ευχαρίστησε τον δήμαρχο και τη δημοτική του ομάδα, για την τιμή που του έκαναν, να τον προτείνουν για πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και για την υπερψήφισή του.

Δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει το παραχθέν έργο του προκατόχου του και δήλωσε ότι στόχος του είναι η διενέργεια των Δημοτικών Συμβουλίων σε συναινετικό κλίμα.

Δήλωσε επίσης ότι θα σεβαστεί στο ακέραιο τον θεσμικό του ρόλο, τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και την επιθυμία των συμπολιτών του να προωθούνται προς επίλυση τα αιτήματά τους και να δίδονται λύσεις στα προβλήματα που αφορούν στο σύνολο του Δήμου. Τέλος, εξέφρασε τη διάθεσή σου, για εποικοδομητική συνεργασία με όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass