Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2020 15:00

«Κούπες αγάπης» στην πλατεία Ταχυδρομείου

Με το σύνθημα «ας ζεσταθούμε», τρεις φορείς της Λάρισας συμπράττουν με σκοπό τη στήριξη οικονομικά αδυνάτων, οργανώνοντας εκδήλωση αύριο Παρασκευή, στις 5 μ.μ., στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος για την επανένταξη «Διέξοδος» θα διαθέτει σε συμβολική τιμή κούπες, που φιλοτέχνησαν έγκλειστοι εκπαιδευόμενοι του καλλιτεχνικού εργαστηρίου του Κ.Κ. Λάρισας και οι μαθητές των ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ θα τις γεμίζουν δωρεάν με ζεστό ρόφημα προσφέροντας και κεράσματα που θα ετοιμάσει το Τμήμα Ζαχαροπλαστικής.

Τα έσοδα από τις «κούπες αγάπης» θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση άπορων πρώην εξαρτημένων και αποφυλακισμένων που βρίσκονται σε διαδικασία επανένταξης.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στη συμβολή των οδών Ρούσβελτ και Παπακυριαζή.

Επιλέχθηκε δε να υλοποιηθεί τη συγκεκριμένη ημέρα ώστε οι φορείς σε συνεργασία με τους πολίτες να στείλουν ένα ιδιαίτερο μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης. Παράλληλα, τόσο μέλη της «Διεξόδου» όσο και του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για τους σκοπούς και τις δραστηριότητές τους.

 

* * *

Αποκριάτικη εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό

Αποκριάτικη εκδήλωση οργανώνει η Ελληνική Μέριμνα – Παιδική Στέγη Λάρισας, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στις 8.30 μ.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας. Τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη του έργου «Αγάπης και Προσφοράς» του Σωματείου. Για κράτηση τραπεζιού απευθυνθείτε στην κ. Βαγενά, τηλ. 6972-407.174 και στην Παιδική Στέγη, από ώρα 9.00 έως 15.00 στο τηλ. 2410-288.275.

 

* * *

Αφιέρωμα στην ίδρυση του ΕΛΑΣ

Το παράρτημα Λάρισας ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στην ημέρα ίδρυσης του ΕΛΑΣ, αύριο Παρασκευή

και ώρα 10.30 π.μ. στα γραφεία του (Παπαναστασίου 52, 3ος όροφος). Παράλληλα θα γίνει και κοπή της πίτας.

 

* * *

Ο π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου στη Σχολή γονέων Αγ. Αχιλλίου

Η 5η για φέτος συνάντηση-ομιλία, στο πλαίσιο της Σχολής Γονέων-«διάλογος με τους συζύγους και τους γονείς» θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στις 7.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης. Ομιλητής θα είναι ο π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Ο ρόλος των παππούδων και των γιαγιάδων στην ανάπτυξη των παιδιών: αξία ή μύθος;».

 

* * *

Γιορτινή εκδήλωση Επιτροπής Ειρήνης

Η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας διοργανώνει αποκριάτικο γλέντι την Πέμπτη 20 Φλεβάρη και ώρα 8:30 μ.μ. στην ταβέρνα «Το Λιμανάκι» (οδός Καλλιθέας 13).

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6977-891.528 και 6977-457.115.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass