Ετήσια εκδήλωση κοπή πίτας LOGON AE

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2020 13:12

Σε ένα ζεστό, γεμάτο χαμόγελα και ευχές κλίμα  πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας  της εταιρείας Logon A.E. .

Η διοίκηση και οι συνεργάτες με τις οικογένειές τους, φιλοξενήθηκαν στο εστιατόριο «Εν Λαρίση» .

Ο Πρόεδρος της Logon A.E. κ. Χριστόφορος Στέλιος και η αντιπρόεδρος  κα. Βασιλική Τσιακμάκη - Χρήστου, αφού ευχαρίστησαν θερμά όλους τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκαν για την νέα χρονιά Υγεία, Ευτυχία και Δημιουργικότητα .

Στη συνέχεια ακολούθησε η απονομή των ετήσιων βραβείων, από την ψηφοφορία που γίνεται μεταξύ των στελεχών. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν ο κ. Ζήσης Παπαζήσης ως Συνεργάτης της Χρονιάς 2019,ο κ. Κώστας Φουρτούνας ως Συνεργάτης της Χρονιάς 2019-Τμήμα Software, η κα Γλυκερία Καραθανάση ως Συνεργάτης της Χρονιάς 2019-Τμήμα Πωλήσεων, ο κ. Θοδωρής Λίταινας, ως Συνεργάτης της Χρονιάς 2019-Τμήμα Hardware. Επίσης, τιμητική πλακέτα δόθηκε στον κ. Νικόλαο Στεργιώτη για την πολυετή προσφορά του.  Ακολούθησε κλήρωση με πλούσια δώρα για τους παρευρισκόμενους.

Για 32 συναπτά έτη η Logon AE παραμένει πιστή σε αυτό τον θεσμό πλέον, της ετήσιας συνάθροισης,  καθώς η επιβράβευση  (ηθική και υλική) και η αναγνώριση των προσπαθειών των στελεχών μας, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομαλής λειτουργίας και ανάπτυξης της εταιρείας μας.

Η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής από το 1988 με έδρα τη Λάρισα και από το 2014 διαθέτει και γραφείο στην Αθήνα. Με πλήθος εγκαταστάσεων σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει αδιάκοπα να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών απαιτήσεων και να επενδύει σε νέες τεχνολογίες, εξειδικευμένες λύσεις για επιχειρήσεις αλλά ΚΑΙ στον ανθρώπινο παράγοντα.

Λάρισα Φεβρουάριος 2020

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο  2410670060 ή 8017007111 και στο email: info@log-on.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass