Ενας νεκρός και μία τραυματίας

ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2020 15:00

Κηδεύεται αύριο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου ο 62χρονος Αγιώτης, συνταξιούχος ιδιωτικός υπάλληλος Αχιλλέας Βούζας, ο οποίος έχασε τη ζωή του την Τετάρτη σε τροχαίο στο 11ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αγιάς – Λάρισας, στη θέση «Φονιάς», μερικά μέτρα μετά τη διασταύρωση όπου βρίσκεται το ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 10 το βράδυ, όταν το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο μάρκας Suzuki με αριθμό κυκλοφορίας ΡΙΙ 8748 που οδηγούσε κατευθυνόμενος προς το σπίτι του στη Λάρισα, συγκρούστηκε μετωπικά με το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο μάρκας Renault με αριθμό κυκλοφορίας ΡΙΡ 7365 που οδηγούσε η 47χρονη Χαρίκλεια Λουκανίκα, λογίστρια, κάτοικος Αγιάς, η οποία επέστρεφε εκείνη την ώρα από απογευματινό σεμινάριο της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών νομού Λάρισας που παρακολούθησε στο ΤΕΕ Θεσσαλίας.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση οι δύο οδηγοί ανασύρθηκαν ζωντανοί με τη βοήθεια ανδρών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αγιάς, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο, και διακομίστηκαν με ασθενοφόρα γρήγορα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου ο Αχιλλέας Βούζας υπέκυψε στα βαριά τραύματά του δύο ώρες μετά, ενώ η Χαρίκλεια Λουκανίκα παραμένει νοσηλευόμενη με σοβαρές κακώσεις στο σώμα της.   

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία. Μεγάλος ο πόνος για τους οικείους του άτυχου 62χρονου, του οποίου η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεσθεί αύριο στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγιάς, ενώ μεγάλη και η στενοχώρια στην οικογένεια της 47χρονης για την περιπέτεια που της επιφύλασσε η μοίρα.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass