Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Κυψελοχωρίου

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2020 22:05

Εξελίξεις σημειώνονται στον Δήμο Τεμπών με την παραίτηση του κ. Ζαϊρέ - Καρανάσιου Δημητρίου από τη θέση του προέδρου της Κοινότητας Κυψελοχωρίου. Η παραίτηση του προέδρου έγινε γραπτά με επίσημο έγγραφό του.

Στο έγγραφο ο κ. Ζαϊρές Καρανάσιος απευθυνόμενος στον δήμαρχο Τεμπών αναφέρει: «Σας υποβάλλω την παραίτησή μου από πρόεδρος της Κοινότητας Κυψελοχωρίου λόγω μη καλής συνεργασίας από μέρους αντιδημάρχων και των υπηρεσιών του Δήμου και τη εκχώρηση αρμοδιοτήτων που μου αναλογούν ως πρόεδρος Κοινότητας».

Μιλώντας χθες στην «Ε» ο παραιτηθείς πρόεδρος του Κυψελοχωρίου είπε, μεταξύ άλλων, ότι και ο ίδιος ο δήμαρχος και τα μέλη της δημοτικής αρχής Τεμπών δεν του συγχώρησαν το γεγονός ότι στις περασμένες αυτοδιοικητικές εκλογές δεν εντάχθηκε στον συνδυασμό τους, αλλά κατήλθε ανεξάρτητος για πρόεδρος και μάλιστα ήταν ο μοναδικός υποψήφιος και συνεχίζει «όλους αυτούς τους μήνες το Κυψελοχώρι είναι εγκαταλειμμένο. Αναγκαζόμουν τα γίνω εργάτης και ό,τι άλλο χρειαζόταν το χωριό. Οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν να σκουπίσουν την πλατεία μήνες τώρα. Αναγκαζόμουν να αφήνω τις δουλειές μου για να διατηρώ ένα μικρό, αλλά όμορφο χωριό όπως πρέπει.

Και όταν κάποιες φορές έγιναν παρεμβάσεις, ως πρόεδρος του χωριού δεν είχαν καμία ενημέρωση».

Τέλος, ο κ. Δημήτριος Ζαϊρές - Καρανάσιος ευχαριστεί όλους τους κατοίκους του χωριού που τον στήριξαν στις εκλογές και όλο το διάστημα που διετέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Κυψελοχωρίου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass