Υπό βροχή το τσίκνισμα στον Τύρναβο

ΧΘΕΣ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ *ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΟ ΚΑΠΗ

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2020 22:10
Από τις χθεσινές διοργανώσεις Δήμου και Εμπορικού Συλλόγου στο ΚΑΠΗ και την Κεντρική πλατεία Από τις χθεσινές διοργανώσεις Δήμου και Εμπορικού Συλλόγου στο ΚΑΠΗ και την Κεντρική πλατεία

Άρχισαν ουσιαστικά χθες Τσικνοπέμπτη οι γιορτινές αποκριάτικες εκδηλώσεις και στον Τύρναβο.

Παρά την έντονη βροχόπτωση, συνεχίζοντας την παράδοση του εθίμου της Τσικνοπέμπτης, νωρίς – νωρίς οι Τυρναβίτες άρχισαν το τσίκνισμα σε όλη την πόλη.

Στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων, ο Δήμος Τυρνάβου διοργάνωσε εκδήλωση για την Τσικνοπέμπτη στην πλατεία Αγοράς, στον χώρο του ΚΑΠΗ στον Τύρναβο, με ζωντανή ορχήστρα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Γιάννης Κόκουρας, ο οποίος ευχήθηκε στα μέλη του ΚΑΠΗ Τυρνάβου καλές Αποκριές. Παρευρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ. Χριστόφορος Κατσαρός, Γιώργος Γκάτσος, Λάσκος Μανδηλάς και Γιώργος Σακούτσιος, ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΤ κ. Γιώργος Παπαλέξης, ο ειδικός νομικός σύμβουλος του Δήμου κ. Βασίλης Βράκας, η επανεκλεγείσα πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ κ. Ζωή Βελισσαρίου, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φανή Μπίλιου και κ. Απόστολος Γκανάτσιος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κώστας Πετμεζάς, μέλη της διοίκησης κ.ά.

Επίσης, λόγω της βροχόπτωσης, πολλοί ήταν εκείνοι που διασκέδασαν με ζωντανή μουσική με τον Εμπορικό Σύλλογο Τυρνάβου στην Κεντρική πλατεία, αλλά σε περιορισμένο χώρο.

Το ίδιο σκηνικό λίγο αργότερα και σε άλλες γωνιές της πόλης, όπου, εκτός από τα τσικνισμένα κρεατικά, κυρίως σουβλάκια και λουκάνικα, άφθονα ήταν και τα ντόπια παϊδάκια, ενώ άφθονα έρεαν το κρασί και το τσίπουρο.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass