Τίμησαν την παγκόσμια Ημέρα Σκέψης

ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2020 22:15

Κάθε χρόνο στις 22 Φεβρουαρίου, γενέθλια ημερομηνία του ιδρυτή του Προσκοπισμού και του Οδηγισμού Baden Powell και της Αριοδηγού Olave Baden Powell, οδηγοί και πρόσκοποι σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης, που στόχο έχει να προωθήσει την Παγκόσμια Φιλία. Μια μέρα που οδηγοί και πρόσκοποι συναντιούνται με μια φωνή, αναλογίζονται ο ένας τον άλλον και εκφράζουν την εκτίμησή τους.

Ευχές για αυτή τη μέρα αντάλλαξαν στη φιλόξενη Εστία της Λάρισας, η πρόεδρος Μαρία Ρουσοπούλου, η Τοπική Έφορος Κατερίνα Χατζούλη, τα στελέχη και όλα τα παιδιά του Τοπικού Τμήματος, μαζί με τις παλαιές Οδηγούς. Τα παιδιά παρουσίασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την παγκοσμιότητα του Οδηγισμού, σκεπτόμενοι τους Οδηγούς στις πέντε ηπείρους και τονίζοντας τις αξίες του κινήματος, όπως η φιλία, ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, η υπευθυνότητα και η συνεργασία. Ιδιαίτερα τονίστηκε η πράξη προσφοράς του Τοπικού Τμήματος στο έργο του συλλόγου «Σωκράτης-Κένυα». Επίτιμοι προσκεκλημένοι του συλλόγου και κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος κ. Σ. Ντούγκου και η αντιπρόεδρος κ. Κ. Αποστολίδου. Η εορτή ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να βοηθάμε παιδιά όλου του κόσμου, για να έχουν ίσες ευκαιρίες μάθησης και ίσα δικαιώματα.

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass