Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2020 15:50

Υποψηφιότητες για την εκλογή νέου Δ.Σ. στο Εργατικό Κέντρο

Υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο, την Εξελεγκτική Επιτροπή του ΕΚΝΛ και αντιπροσώπους στη ΓΣΕΕ θα δέχεται από σήμερα Τετάρτη έως και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και τις ώρες 9:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ., η Εφορευτική Επιτροπή που εκλέχθηκε από το 31ο Συνέδριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Λάρισας.

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου,

θα διεξαχθούν την Τετάρτη 4 Μαρτίου, από τις 12 το μεσημέρι, έως τις 8 μ.μ. και την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020, από τις 12 το μεσημέρι, έως τις 8 μ.μ.

Η Εφορευτική Επιτροπή αποτελείται από τους Χρήστο Καραστέργιο, Γιώργο Κιτσιούλη, Χρυσοβαλάντη Μπουρσιάνη, Μαρία Τζιάτζιου και Ελένη Τσιπλάκη.

Εκδήλωση για τη δημιουργία κοινωνικού κτηνιατρείου

Εκδήλωση για τη δημιουργία κοινωνικού κτηνιατρείου στη Λάρισα, θα πραγματοποιηθεί από την «Ασπίδα κοινΣΕπ» αύριο Πέμπτη

στις 6 μ.μ. στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και ο Λαρισαίος ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης.

Σεμινάριο μαγειρικής στη Λάρισα

Σεμινάριο με θέμα «Ελληνική δημιουργική κουζίνα και φρέσκια Pasta» με εισηγητή τον σεφ Νίκο Γκουνέλα, οργανώνει το Σωματείο Μαγείρων Λάρισας, σε συνεργασία με το Ι.Ε.Κ. «Δήμητρα», στον χώρο του ΙΕΚ (οδός Παλαιολόγου 19), σήμερα Τετάρτη και ώρα 17:00.

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να αποστείλετε μήνυμα στη σελίδα του σωματείου στο Facebook ή στο τηλέφωνο: 6996-390.637. Θα δοθούνε βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Εκλογές στις γυναίκες Αγιοκάμπου – Σκήτης – Πολυδενδρίου

Από τον Σύλλογο Γυναικών Αγιοκάμπου – Σκήτης – Πολυδενδρίου ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 1η Μαρτίου, από τις 10 π.μ. ως τις 3 μ.μ., θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στην αίθουσα του «OLD SCHOOL» στον Αγιόκαμπο. Καλούνται όλα τα μέλη να προσέλθουν και να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία.

Εκδήλωση για το αυτοάνοσο νόσημα, την άσκηση και τη διατροφή

Εκδήλωση με θέμα «Αυτοάνοσο νόσημα, Άσκηση-Διατροφή» διοργανώνει αύριο Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, ώρα 19:00, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (στο διοικητήριο, επί της οδού Παπαναστασίου), η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Θα μιλήσουν Ιωάννης Παπαλόπουλος, ιατρός, ειδικός Ρευματολόγος, Κερασία Αγγελάκη, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Personal trainer, με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και στα χρόνια νοσήματα, Ηλιάνα Μαμέκα, διαιτολόγος-διατροφολόγος. Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος κα Δέσποινα Θεοδώρου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη σύμπραξη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, τελεί δε υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας.

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Δ.Ε.Υ.Α. στον Δήμο Ελασσόνας

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ελασσόνας συνεχίζοντας τους ελέγχους, καλεί τους καταναλωτές να προσέρχονται στην επιχείρηση ώστε να διακανονίσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους με ευνοϊκούς όρους.

Όπως έγινε γνωστό, η δημοτική επιχείρηση ολοκληρώνοντας τον πρώτο κύκλο ελέγχων στις Δημοτικές Κοινότητες, από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου θα ξεκινήσουν οι έλεγχοι της Δ.Ε.Υ.Α. στην πόλη της Ελασσόνας και εφόσον κριθεί απαραίτητο θα προβεί και σε διακοπές υδροδοτήσεων.

Συνέλευση Πολυτέκνων Ελασσόνας και Περιχώρων

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ελασσόνας και Περιχώρων ενημερώνει τα μέλη του ότι θα πραγματοποιήσει την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση στο γραφείο του Συλλόγου την Τετάρτη 11 Μαρτίου, στις 10 το πρωί.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η δεύτερη οριστική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαρτίου στις 10 το πρωί, στο γραφείο του συλλόγου στην οδό Σοφοκλέους 19, στην Ελασσόνα, με τα παρακάτω θέματα:

- Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός έτους 2020.

- Διάφορα θέματα του Συλλόγου Πολυτέκνων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 2493-023.086.

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Καταστηματαρχών Παραλίων Λάρισας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Καταστηματαρχών παραλίων Π.Ε. Λάρισας, ως εξής: πρόεδρος Δημήτρης Ηλιάδης, αντιπρόεδρος Κώστας Σανταγιάννης, γραμματέας Δημήτρης Πλαστάς, ταμίας Νικολέτα Μπάτσικα, μέλη Αλέξης Μαραμής, Εφη Σουλιώτη –Γαλάνη και Βασίλης Κανδυλάρης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass