Αδειες χρήσης κοινόχρηστων χώρων

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2020 22:00

Ξεκίνησε η χορήγηση αδειών χρήσης κοινόχρηστων χώρων στον Δήμο Φαρσάλων.

Οι επιχειρηματίες, που προτίθενται να κάνουν χρήση κοινοχρήστου χώρου για το έτος 2020, θα πρέπει να προσέλθουν στο Γραφείο Εσόδων του Δήμου με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προκειμένου να καταθέσουν αίτηση για τη χορήγηση άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, σκιαδίων και λοιπών λειτουργικών ή διακοσμητικών στοιχείων, εμπορευμάτων, ειδών περιπτέρου, οικοδομικών υλικών και να υποβάλουν στον Δήμο σχετική αίτηση αναφέροντας το είδος της χρήσης, ώστε να τους χορηγηθεί άδεια κατάληψης κοινόχρηστου χώρου.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Για έκδοση νέας άδειας: Άδεια λειτουργίας του καταστήματος ή γνωστοποίηση του Ν. 4442/2016, ταμειακή απόδειξη με τον ΑΦΜ της επιχείρησης, δημοτική ενημερότητα, τοπογραφική αποτύπωση όπου θα απεικονίζεται η θέση της επιχείρησης, τα παρακείμενα κτίρια, οι είσοδοι, τα παράθυρα, το πλάτος της πρόσοψης του ακινήτου, το πλάτος του πεζοδρομίου, το πλάτος της οδού και οι διαστάσεις του αιτούμενου χώρου κατάληψης.

Για ανανέωση άδειας: Φωτοτυπία της τελευταίας άδειας κοινόχρηστου χώρου, ταμειακή απόδειξη με τον ΑΦΜ της επιχείρησης, δημοτική ενημερότητα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η καταβολή του ποσού θα γίνει προ της χορήγησης της άδειας το τριάντα τοις εκατό (30%) του συνολικού ποσού και το υπόλοιπο ποσό να καταβάλλεται σε δύο (2) ισόποσες δόσεις, η πρώτη μέχρι τις 30 Ιουνίου και η δεύτερη μέχρι 31 Αυγούστου. Η εκπρόθεσμη καταβολή ή μη καταβολή έστω και μίας εκ των δόσεων συνεπάγεται αυτοδίκαια και χωρίς να απαιτείται άλλη διατύπωση ανάκληση της άδειας και αυθαίρετη χρήση του κοινόχρηστου χώρου εκ μέρους του υπόχρεου. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί αυθαίρετη χρήση κοινόχρηστου χώρου, εκτός από το αναλογούν τέλος θα επιβάλλεται και το αντίστοιχο πρόστιμο, αναφέρει σχετική απόφαση του Δήμου Φαρσάλων.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass