Σοβαρά 62χρονος ταξιτζής

Ι.Χ. ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΟ ΤΑΞΙ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Ο ΟΔΗΓΟΣ – «ΝΤΟΜΙΝΟ» ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ 5 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2020 20:00

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ένας 62χρονος οδηγός ταξί, ο οποίος λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 62χρονος τραυματίσθηκε σοβαρά σε ένα «παράδοξο» τροχαίο ατύχημα αφού ενώ καθόταν μέσα στο σταθμευμένο ταξί του, έπεσε πάνω του άλλο επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 66χρονος Λαρισαίος. Από τη σύγκρουση τραυματίσθηκε ελαφρά ο 66χρονος οδηγός, ενώ από το «ντόμινο» των συγκρούσεων προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε πέντε συνολικά αυτοκίνητα.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 2.30 χθες το μεσημέρι στην οδό Λαγού λίγο πριν το φωτεινό σηματοδότη στη διασταύρωση με την οδό Κραννώνος. Όταν -κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας- το επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 66χρονος Λαρισαίος και κινούνταν επί της οδού Λαγού με κατεύθυνση προς την οδό Κραννώνος (στο ύψος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου) προσέκρουσε στο ταξί που ήταν σταθμευμένο στη δεξιά πλευρά του δρόμου, μέσα στο οποίο καθόταν ο 62χρονος οδηγός του.

Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης το ταξί προσέκρουσε σε ένα τρίτο – επίσης σταθμευμένο - αυτοκίνητο που με τη σειρά του προσέκρουσε σε ένα τέταρτο αυτοκίνητο. Την ίδια ώρα, το Ι.Χ. του 66χρονου και το ταξί του 62χρονου προσέκρουαν σε ένα πέμπτο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο παραπλεύρως της νησίδας.

Ο 62χρονος οδηγός ταξί μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του επρόκειτο να υποβληθεί χθες σε χειρουργική επέμβαση. Αντίθετα, ελαφρά τραυματίσθηκε ο 66χρονος οδηγός του Ι.Χ.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass