Στερνό αντίο στον Θανάση Νασίκα

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΟΤΑΝ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2020 21:00

Πλήθος κόσμου συνόδευσε χθες στην τελευταία του κατοικία τον πρώην δήμαρχο Τυρνάβου Θανάση Νασίκα. Έναν άνθρωπο που αγωνίστηκε για τα συμφέροντα αγροτών και κτηνοτρόφων. Έναν άνθρωπο που δεν δίστασε να τα βάλει με αυτό που ονομάζουμε «κατεστημένο» και να βγει νικητής.

 Η εξόδιος ακολουθία έγινε χθες στις 11 το πρωί από το σπίτι του, στον μητροπολιτικό ναό της Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου. Στο μέσον της διαδρομής η σορός του πέρασε μπροστά από το Δημαρχείο, συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου, υπό τη διεύθυνση του κ. Θέμη Σαμαντζή, όπου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην δημάρχου Τυρνάβου με όλους τους εργαζόμενους στον προαύλειο χώρο να τιμούν τη μνήμη του.

Στις επικήδειες ομιλίες τους ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Γιάννης Κόκουρας και ο πρώην πρόεδρος της ΕΑΣ Λάρισας Θανάσης Κοκκινούλης αναφέρθηκαν μέσα σε κλίμα συγκίνησης στην προσωπικότητα του ανδρός χαρακτηριζόντάς τον άνθρωπο με «Α» κεφαλαίο.

Ο Θανάσης Νασίκας, ο Νασούλιας στη ζωή του έδωσε πολλές μάχες και σε όλες υπήρξε νικητής. Νικητής όχι για τον ίδιο αλλά για τα συμφέροντα των αγροτών και κτηνοτρόφων. Είχε τον αυθεντικό αγωνιστικό τρόπο να ξεσηκώνει τους συναδέλφους του για να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον για εκείνους και τις οικογένειές τους και το πετύχαινε.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση Τυρνάβου» με επικεφαλής τον κ. Στέλιο Χατζηκράχτη εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, πρώην δημάρχου Τυρνάβου Θανάση Νασίκα.

Επίσης, το Δ.Σ. της Ε.Ο.Α.Σ.Ν. Λάρισας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για τον αιφνίδιο θάνατο του Θανάση Νασίκα.

«Έφυγε από τη ζωή ένας άνθρωπος που πάλεψε και αγωνίστηκε με όλες τις δυνάμεις του και από όλες τις θέσεις που κατείχε για τον πρωτογενή τομέα.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του».

Στην εξόδιο ακολουθία παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Ιωάννης Κόκουρας, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Λαδόπουλος, ο πρ. δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, ως εκπρόσωπος της ΠΕΔ, ο πρ. πρόεδρος του ΕΛΓΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Κατσαρός, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, οι πρόεδροι της Κοινότητας Γιάννουλης και Καλαρρυτών κ. Γιάννης Δαβλέρης και Σωτήρης Μπακαγιάννης, οι αντιδήμαρχοι κ. Χριστόφορος Κατσαρός, Λάσκος Μανδηλάς, Γιώργος Γκάτσος Γιώργος Σακούτσιος και Χρήστος Μάμμος, ο πρόεδρος του Οινοποιείου κ. Χρήστος Τσιτσιρίγγος. Οι πρώην δήμαρχοι Τυρνάβου Νίκος Μαλάκος, Δημήτρης Κουγιώνης, Σταύρος Δόβας και Χρήστος Κιτσίδης, ο πρώην πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Τυρνάβου κ. Τάσος Ψύρρας κ.α.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass