Αστυνομικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2020 15:00

Εψαχνε την τύχη του αλλά με… κλεμμένα λαχεία

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ «ΣΚΡΑΤΣ» ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Ατυχος αποδείχθηκε ένας 65χρονος Βολιώτης ο οποίος θέλησε να κάνει την τύχη του αλλά με κλεμμένα λαχεία.

Ο 65χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς, ενώ βρισκόταν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ. Ο 65χρονος εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη έλλειψη προσοχής του 36χρονου ιδιοκτήτη του πρακτορείου ΟΠΑΠ, αφαίρεσε από την προθήκη του ταμείου, ένα πακέτο τυχερών λαχείων «ΣΚΡΑΤΣ».

Το οποίο πακέτο περιείχε 25 λαχεία συνολικής αξίας 250 ευρώ. Ωστόσο η κλοπή έγινε αντιληπτή από τον πατέρα του 36χρονου, με τον 65χρονο να συλλαμβάνεται τελικά από αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», από την αστυνομική έρευαν προέκυψε πως ο 65χρονος, από τον περασμένο Δεκέμβριο μέχρι και προχθές, από το ίδιο πρακτορείο και με την ίδια μέθοδο είχε αφαιρέσει άλλα τέσσερα πακέτα τυχερών λαχείων «ΣΚΡΑΤΣ», που περιείχαν 30 λαχεία το καθένα συνολικής αξίας 1.200 ευρώ.

 

* * *

Την αγκάλιασε για να την κλέψει

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας περίπτωση κλοπής που διαπράχθηκε στη Λάρισα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονης. Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας η 45χρονη στις 18 Φεβρουαρίου προσέγγισε 84χρονη προσποιούμενη ότι είναι γνωστή της και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, αφαίρεσε από τον λαιμό της μία χρυσή αλυσίδα με δύο σταυρούς και ένα μενταγιόν.

 

* * *

Έκλεψε χρεωστικές κάρτες

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, συνελήφθη μία 21χρονη Λαρισαία, διότι ευρισκόμενη σε χώρο γυμναστηρίου στη Λάρισα, αφαίρεσε από τσάντα 35χρονης δύο χρεωστικές τραπεζικές κάρτες. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass