Καμπάνια ενημέρωσης και οικονομικής ενίσχυσης για τη δημιουργία Κοινωνικού Κτηνιατρείου

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΣΕΠ «ΑΣΠΙΔΑ» ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2020 17:15

Παρουσία του ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «Ασπίδα», με κύριο θέμα της, τη συγκέντρωση εσόδων για τη δημιουργία κοινωνικού κτηνιατρείου στη Λάρισα.

Ο Λαρισαίος ευρωβουλευτής, σε σύντομη τοποθέτησή του, σημείωσε ότι το μήνυμα της «ΚΟΙΝΣΕΠ Ασπίδα» είναι πολύ ισχυρό και είναι ανάγκη να έχει διάρκεια, μιας και ο στόχος της είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα οικολογικής ισορροπίας, περιβαλλοντολογικής συνείδησης και σεβασμού των άλλων μορφών ζωής.

Η ενεργειακή εκπαιδεύτρια σκύλων και δημοσιογράφος κ. Ρενάτα Γρυπάρη μίλησε για την αναγκαιότητα και την αξία αυτής της πρωτοβουλίας. Ο λογιστής - φοροτεχνικός, μέλος της ΕΦΕΕΛ κ. Δημήτρης Κούριας επικεφαλής της πρωτοβουλίας για την Ένωση φορέων Κ.ΑΛ.Ο Θεσσαλίας «ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ» αναφέρθηκε στον ρόλο των κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων. Ένας βασικός στόχος της χθεσινής εκδήλωσης είναι και η ενημέρωση του κοινού για την καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης, ώστε να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό για τη δημιουργία του κτηνιατρείου, στο οποίο θα στειρώνονται δωρεάν αδέσποτα ζώα, με συμβολική αμοιβή για τα ζώα, των οποίων οι κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και με οικονομικές αμοιβές για όλους τους κηδεμόνες ζώων συντροφιάς. Τους προσκεκλημένους υποδέχτηκε η δημοσιογράφος κ. Μαρία Κορώνα. Την εκδήλωση παρουσίασε η κ. Φαίη Σούκου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass