Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2020 15:00

Αναβολή εκλογών σε Σύλλογο Γυναικών

Από τον Σύλλογο Γυναικών Αγιοκάμπου – Σκήτης – Πολυδενδρίου ανακοινώθηκε ότι αναβάλλονται οι προγραμματισμένες για την Κυριακή 1η Μαρτίου εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Σύντομα θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία.

 

* * *

Αγρυπνία την Τρίτη στον Αγιο Αχίλλιο

Την Τρίτη 3 Μαρτίου (Καθαρά Τρίτη) στις 9 το βράδυ, θα τελεστεί ιερά αγρυπνία στον Άγιο Αχίλλιο. Κατά τη διάρκεια της Αγρυπνίας θα ψαλεί ο Όρθρος, οι Ώρες και ο Εσπερινός με Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία οι πιστοί θα μπορούν να μεταλάβουν των Αχράντων Μυστηρίων. Την Τετάρτη 4 Μαρτίου δεν θα τελεστεί Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία, ούτε το πρωί, ούτε το απόγευμα. Τις επόμενες εβδομάδες της Μ. Τεσσαρακοστής θα τελείται, στον Άγιο Αχίλλιο, Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία κάθε Τετάρτη απόγευμα 6-8 και κάθε Παρασκευή πρωί 7-9.30.

 

* * *

Ακολουθίες στην ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Σπαρμού Ολύμπου

Το πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών της Μ. Τεσσαρακοστής που θα τελεστούν στην ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Σπαρμού Ολύμπου ανακοίνωσε η Μονή.

Το πρόγραμμα των ακολουθιών έχει ως εξής:

Καθαρά Δευτέρα: 8:00 - 10:00 π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Ακολουθία της πρώτης Ώρας. 12:00 - 13:00 Ακολουθία της Τρίτης και της Εκτης Ώρας. 14:00 - 15:00 Ακολουθία της Ενάτης Ώρας και Ακολουθία του Εσπερινού. 17:00 - 19:00 Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου και πρώτη στάση του Μεγάλου Κανόνος. Επίσης ανακοινώνεται ότι οι ακολουθίες των Χαιρετισμών της Θεοτόκου θα τελούνται εις την Ιερά Μονή, καθ’ όλη τη διάρκεια της Μ. Τεσσαρακοστής, κάθε Παρασκευή στις 5 το απόγευμα.

 

* * *

Η εορτή του Αγίου Νικολάου του Πλανά στον Αγιο Αχίλλιο

Την Κυριακή της Τυρινής, 1 Μαρτίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου θα γιορταστεί η μνήμη του οσίου ιερέως Νικολάου του Πλανά του ηγιασμένου.

Αύριο Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, στις 5 μ.μ. θα ψαλεί Μέγας Εσπερινός και την Κυριακή 1 Μαρτίου θα τελεστεί από τις 7.20 π.μ. ο Όρθρος και η πανηγυρική Θ. Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος. Κατά τη διάρκεια των ιερών ακολουθιών θα εκτεθεί προς προσκύνηση από τους πιστούς τμήμα του λειψάνου του Αγίου Νικολάου του Πλανά, καθώς και η ιερά του εικόνα.

 

* * *

Εκλογές Συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΣΑ

Εκλογές για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, ελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΣΑ, οργανώνει το Σωματείο Συνταξιούχων Αυτοκινητιστών ΟΑΕΕ-ΤΣΑ Λάρισας, την Κυριακή 15 Μαρτίου, στις 9 π.μ. στο γραφείο του Σωματείου (οδός Εργατικής Πρωτομαγιάς 6).

Οι υποψηφιότητες κατατίθενται μέχρι 10 Μαρτίου στα γραφεία του Σωματείου.

 

* * *

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Καταστηματαρχών Παραλίων Λάρισας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Καταστηματαρχών παραλίων Π.Ε. Λάρισας, ως εξής: Πρόεδρος Δημήτρης Ηλιάδης, αντιπρόεδρος Κώστας Σανταγιάννης, γραμματέας Δημήτρης Πλαστάς, ταμίας Νικολέτα Μπάτσικα, μέλη Αλέξης Μαραμής, Εφη Σουλιώτη –Γαλάνη και Βασίλης Κανδυλάρης.

 

* * *

Παράταση υποβολής δικαιολογητικών εκπαιδευτικών

Παράταση στις προθεσμίες παραλαβής δικαιολογητικών των υποψήφιων εκπαιδευτικών, από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας. Ειδικότερα από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε ότι η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών, για τους υποψήφιους της 2ΓΕ/2019 προκήρυξης του ΑΣΕΠ, παρατείνεται έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020, και η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών, για τους υποψήφιους των 1ΓΤ/2020 και 2ΓΔ/2020 Προκηρύξεων ΑΣΕΠ, παρατείνεται έως και την Τρίτη 17 Μαρτίου.

 

* * *

Ομιλία για τρόπους προφύλαξης από τον κορονοϊό

Στην αίθουσα της Λέσχης του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων Δ.Ε.Η. Νομού Λάρισας, επί της οδού Αστεριάδη 8 και Ικαρίας – Συνοικία Νεράιδα (Μικρός Προφήτης Ηλίας), θα γίνει ομιλία την Πέμπτη 5 Μαρτίου και ώρα 6:30 μ.μ. από την κ. Αγγαρίτσι Β. Ροξάνα - Ιατρό γαστρεντερολόγο με Μάστερ στις ολιστικές θεραπείες και θέμα «Φυσικοί τρόποι προφύλαξης από τον κορονοϊό – ιώσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass