«Ευκαιριακά ασχολείται με τον τουρισμό ο δήμαρχος»

Η «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2020 16:37

Την άποψή τους για την προ ημερών πρόσληψη από τον Δήμο Αγιάς συμβούλου του δημάρχου σε θέματα τουρισμού και επιχειρηματικότητας εκφράζουν με επιστολή τους οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας, του συνδυασμού δηλαδή του κ. Αγγελάκα Ιωάννη «Αγιά 2019 – Νέα Εποχή».

Συγκεκριμένα, αναφέρουν:

«Κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, πριν τις δημοτικές εκλογές του 2019, ήταν έντονος ο προβληματισμός όλων στον δήμο μας για τα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας. Μάλιστα είχε στηθεί (κυριολεκτικά και μεταφορικά) ένα debate από φορείς του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας, γεγονός που προφανώς σκόπευε να αναδείξει την αγωνία των δημοτών για τους συγκεκριμένους τομείς. Στο debate αυτό η παράταξή μας δεν συμμετείχε. Είχαμε τις υποψίες μας για μεροληψία μιας μερίδας εκ των διοργανωτών, υποψίες που τελικά επιβεβαιώθηκαν μόλις καταρτίστηκε το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Αγιάς.

Σε λίγες ημέρες κλείνει ένας χρόνος από αυτό το debate. Και ίσως σε επετειακό πνεύμα, μας ανακοινώθηκε η νέα σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα επιχειρηματικότητας και τουρισμού. Η νέα σύμβουλος είναι μια συμπαθέστατη συμπολίτισσα. Είμαστε βέβαιοι ότι θα υπερβάλλει εαυτόν για να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στα καθήκοντά της. Δεν ξέρουμε όμως αν αυτό είναι αρκετό. Κι αυτό επειδή οι επαγγελματικές περγαμηνές της δεν φαίνεται να έχουν σχέση με τα καθήκοντα που της ανατέθηκαν. Ειλικρινά, για το καλό του τόπου, της ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο κάθε δήμαρχος έχει δικαίωμα να ορίζει ο ίδιος τους συμβούλους του και φυσικά δεν είμαστε εμείς που θα του υποδείξουμε ποιοι θα είναι αυτοί. Όμως από τη στιγμή που οι σύμβουλοί του αμείβονται από τον Δήμο Αγιάς, τότε οι επιλογές του υπόκεινται στην αυστηρή κρίση όλων μας.

Με την επιλογή του ο δήμαρχος Αγιάς δείχνει πόσο ευκαιριακά ασχολείται με τα θέματα της επιχειρηματικότητας και του τουρισμού. Άλλωστε τόσα χρόνια σ’ αυτή τη θέση δεν έχει να δείξει και κάτι το σημαντικό, όπως φαίνεται από πρόσφατες στατιστικές που είδαν τη δημοσιότητα. Δείχνει καθαρά πως περισσότερο ασχολείται με τα προεκλογικά ρουσφέτια και λιγότερο με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του, σαν αυτές που ανέξοδα – λόγω διοργανωτών – έκανε στο debate του 2019. Είναι γνωστή στους πολιτικά έμπειρους η μέθοδος δημιουργίας εκλογικών ομήρων.

Πάντως, η σιωπή όλων αυτών που πριν ένα χρόνο “ανησυχούσαν” για το μέλλον του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας στον τόπο μας ίσως εξηγεί τον λόγο που οι τομείς αυτοί βρίσκονται σε “νηπιακή” κατάσταση».

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass