Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συζήτησαν για τα προβλήματα των παραλιών Καρίτσας και Πλατιάς Αμμου

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ Τ.Σ. ΚΑΡΙΤΣΑΣ

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2020 18:15

Η διοίκηση του Εξωραϊστικού και Αναπτυξιακού Συλλόγου Παραλιών Καρίτσας του Νέου Οικισμού της Πλατιάς Αμμου επισκέφθηκαν την Καρίτσα, όπου είχαν συνάντηση με το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Καρίτσας, του Δήμου Αγιάς την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να συζητήσουν διάφορα θέματα που αφορούν στα παράλια Καρίτσας, καθώς και το νέο Οικισμό Πλατιάς Άμμου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν αναλυτικά όλα τα προβλήματα. Σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου του νέου οικισμού Πλατιάς Άμμου επισημαίνονται τα εξής: «Η συζήτηση ήταν θετική και ειλικρινής. Αναλύθηκαν δε, όλα τα προβλήματα με κάθε λεπτομέρεια. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε στα μέλη του Συλλόγου η θερμή υποδοχή του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας. Ο οικοδεσπότης πρόεδρος κ. Βασίλης Τσάκνης και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου φρόντισαν η συνάντηση να είναι γόνιμη, φιλική και παραγωγική. Έδωσαν στον καθένα από εμάς χρόνο και ρόλο να εκφρασθούμε ελεύθερα και να καταθέσουμε τις απόψεις μας και εκείνοι μας άκουσαν με ευγένεια και με μεγάλη προσοχή.

Παρών ήταν εκτός από τον νέο πρόεδρο κ. Βασίλη Τσάκνη και ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Στέλιος Οικονόμου, που βοήθησε τα μέγιστα για να λυθούν μικρά και μεγάλα προβλήματα που υπήρχαν στα παράλια Καρίτσας.

Επίσης, παρευρέθηκαν οι σύμβουλοι: Τριαντάφυλλος Βαβδινός και  Δημήτριος Αλβανός και η αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, κ. Βάγια Φούνταρη-Κατράνη. Όλοι τους τοποθετήθηκαν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και υποσχέθηκαν να βοηθήσουν για να βρουν λύση τα προβλήματα του νέου οικισμού, των παραλίων Καρίτσας. Άλλωστε, η όμορφη κωμόπολη, το στολίδι του ανατολικού Κισσάβου και οι δαντελωτές παραλίες της είναι ένα και το αυτό. Όπως τα σιαμαία παιδιά. Η ανάπτυξη και η ανάδειξη της συγκεκριμένης περιοχής του Κισσάβου, με τις σπάνιες ομορφιές της, δεν μπορεί να γίνει, εάν ταυτόχρονα δεν επιλυθούν και τα χρόνια προβλήματα των παραλιών και κυρίως της Πλατιάς Άμμου, που είναι η έδρα του νέου οικισμού. Υπενθυμίζουμε πως ο Σύλλογος του νέου οικισμού της Πλατιάς Άμμου ανήκει «ψυχή και σώματι» στην τοπική Κοινότητα Καρίτσας και είναι αναπόσπαστο τμήμα του Δήμου Αγιάς.

Τα όποια έργα γίνονται για την ανάδειξη και ανάπτυξη της περιοχής οφείλονται αποκλειστικά στο τοπικό Κοινοτικό Συμβούλιο και στον εντεταλμένο σύμβουλο κ. Γιώργο Γιάνναρο. Όλα όμως, αποφασίζονται και εγκρίνονται από τον Δήμο Αγιάς, από τον δήμαρχο κ. Αντώνη Γκουντάρα και το Δημοτικό Συμβούλιο, με την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με μπροστάρη τον περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό με τους άξιους συνεργάτες του.

Από τον Σύλλογο παρευρέθηκαν οι Χρήστος Τσιαμπαλής, Νίκος Μπασδραβάλας – Βάιος Γάτσιος – Γιάννης Αρβανιτάκης και ο Θανάσης Δήμκος». Τέλος, τα μέλη του Συλλόγου κατέθεσαν υπόμνημα με αιτήματα, που απασχολούν τον Σύλλογο.

Σχετικά Άρθρα