Παραμένουν σε κινητοποιήσεις οι μηχανικοί του Δημοσίου

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΜΔΥΔΑΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2020 15:18

Να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και την αποχή από Επιτροπές αποφάσισαν οι μηχανικοί Δημοσίου. Χθες πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, στα γραφεία του ΤΕΕ, έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΜΔΥΔΑΣ Κ&Δ Θεσσαλίας με θέμα την ψήφιση του νομοσχεδίου για τη «Στρατηγική αναπτυξιακή προοπτική των Ο.Τ.Α.», με τη συμμετοχή του προέδρου Δημήτρη Πετρόπουλου και του Κώστα Σάσσαλου, γ.γ. της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των μελών ενώ συζητήθηκε η παράταση της αποχής- απεργία των μηχανικών από το ΜΗΜΕΔ και από άλλες Επιτροπές μέχρι τις 20 Μαρτίου.

Στη συνέλευση μίλησε επίσης η πρόεδρος του τοπικού τμήματος της ΕΜΔΥΔΑΣ Βάσω Καβάλλα ενώ ενημέρωση των μελών έκανε και η ταμίας της διοίκησης Κατερίνα Κόκκινου. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Ζήσης Γκαραλιάκος, πρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων.

Οι μηχανικοί του Δημοσίου διεκδικούν: Προσλήψεις διπλωματούχων μηχανικών με μόνιμες και σταθερές σχέσεις εργασίες. Ενίσχυση των Δημόσιων Τεχνικών Υπηρεσιών και όχι ιδιωτικοποίησή τους. Θεσμική και οικονομική αναβάθμιση, αλλά και νομική κάλυψη των διπλωματούχων μηχανικών.

Gallery άρθρου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass