Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η «Αγορά» κατέκτησε και τον Αμπελώνα

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ S/M ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2020 22:06

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ τα εγκαίνια του νέου σούπερ μάρκετ «Αγορά» στο κέντρο του Αμπελώνα. Πρόκειται για μια νέα παρουσία στην περιοχή του Δήμου Τυρνάβου, την οποία υποδέχτηκαν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής θετικά από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας.

Τα εγκαίνια τέλεσαν οι ιερείς του μητροπολιτικού ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμπελώνα αρχιερατικός επίτροπος Αμπελώνα πρωτ. Νεκτάριος Φωκίδης και ο π. Γεώργιος Χαρισούλης.
Από πλευράς επιχείρησης παρευρέθηκαν οι κ. Στέλιος Σανίδας, Χαράλαμπος Παπακωνσταντίνου και Στέργιος Σανίδας, καθώς και άλλα στελέχη της επιχείρησης.
Τα σούπερ μάρκετ «Αγορά» είναι μια τοπική αλυσίδα που παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, κατάφερε να κερδίσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.
Η φιλοσοφία της επιχείρησης στηρίζεται στην ανταποδοτικότητα με την προώθηση τοπικών προϊόντων, την επιμονή στην ολική ποιότητα και τον σεβασμό στον πελάτη.
Ήδη λειτουργούν στην πόλη της Λάρισας έξι καταστήματα, ένα στους Νέους Πόρους Πιερίας και ένα στην Αγιά Λάρισας, όπου οι πελάτες θα βρουν χαμηλές τιμές και πραγματικές προσφορές.
Έχοντας οικοδομήσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μια σχέση εμπιστοσύνης με τους προμηθευτές και τους καταναλωτές της και εφαρμόζοντας πρότυπη στρατηγική ανάπτυξης που χαρακτηρίζεται από σταθερά και μεθοδικά βήματα εξέλιξης, πάντα με επίκεντρο το ανθρώπινο δυναμικό και το συμφέρον του καταναλωτή, η «Αγορά» φιλοδοξεί να αφήσει το στίγμα της στην τοπική οικονομία.
Άλλωστε είναι μια αμιγώς τοπική επιχείρηση, που στηρίζει την ντόπια οικονομία, επενδύει σ’ αυτή, προωθεί τα προϊόντα των τοπικών παραγωγών και αναδεικνύει τον πλούτο και τη μοναδικότητα των προϊόντων της Θεσσαλικής γης.
Η επιχείρηση ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στα τέλη του 2015, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα λιανικής στον Αγ. Αθανάσιο. Οι καταναλωτές δεν άργησαν να αναγνωρίσουν την ποιότητα και την εξυπηρέτηση που τους πρόσφερε και να «αγκαλιάσουν» από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια.
Ακολούθησαν έκτοτε άλλα επτά, στους Αμπελόκηπους, στη Φιλιππούπολη, στον Αγ. Κωνσταντίνο, στη Νέα Σμύρνη, στους Νέους Πόρους Πιερίας, στο κέντρο της Λάρισας και στην Αγιά.
Το νέο κατάστημα στον Αμπελώνα Λάρισας το ένατο στη σειρά, βρίσκεται στην οδό Δ. Γκόλτσιου 11. Συνολικά η επιχείρηση έχει δημιουργήσει πάνω από 100 θέσεις εργασίας.
Σε όλα τα καταστήματά της οι καταναλωτές μπορούν να βρουν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σούπερ μάρκετ, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και φυσικά με τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση που κάνει... τη διαφορά.

Του Κώστα Τσόλα
Φωτ.: Κ. Τσάντζος

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα