«Να διανεμηθούν στα σπίτια οδηγίες προφύλαξης από τον κορονοϊό»

ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΡ.ΑΞΙ.

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2020 16:12

«Να τυπωθούν σε έντυπη μορφή τα επικυρωμένα μέτρα προστασίας και προφύλαξης που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας και να διανεμηθούν επειγόντως σε όλα τα σπίτια των Λαρισαίων μέσου της ΔΕΥΑΛ μαζί με τον λογαριασμό του τελευταίου μήνα», προτείνει η δημοτική παράταξη Πρωτοβουλία Αξιών (ΠΡ.ΑΞΙ.).

Αναλυτικότερα σε ανακοίνωσή της, καταθέτει επίσης τις εξής προτάσεις: «Να τυπωθούν αφίσες και να τοποθετηθούν στις στάσεις των Αστικών, στις πλατείες, σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και ιδιαίτερα: στα ΚΑΠΗ, στα σχολεία, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στις μονάδες Στρατού όλων των κλάδων και σε συνεργασία με τον Μητροπολίτη Λάρισας να μοιρασθούν από τους Ιερείς σε όλες τις εκκλησίες.

Ο κ. Δήμαρχος να δώσει συνέντευξη σε όλα τα μέσα επικοινωνίας (έντυπα, ηλεκτρονικά και ιδιωτικά κανάλια) και να αναπτύξει το θέμα προστασίας των πολιτών από τον κορονοϊό.

Στα έντυπα, ηλεκτρονικά και τοπικά κανάλια να υπάρχουν καταχωρήσεις με οδηγίες για τα μέτρα προφύλαξης από τον κορονοιό.

Να δοθούν άδειες 14 ημερών στους υπαλλήλους του Δήμου, οποιασδήποτε ειδικότητας εφόσον πάσχουν από χρόνιες παθήσεις, αδιάκριτου ηλικίας, μετά από την κατάθεση τεκμηριωμένων δικαιολογητικών στη γραμματεία του Δήμου, με την υποχρέωση να παραμένουν στα σπίτια τους και σε περίπτωση υποτροπής η άδεια χρεώνεται στον υπάλληλο.

Να γίνει απολύμανση σε όλα τα γραφεία και τους χώρους όπου εργάζονται υπάλληλοι.

Σε κάθε όροφο ή και σε ανεξάρτητους χώρους να υπάρχει απολυμαντικό χειρός για να απολυμαίνουν τα χέρια τους κατά την είσοδο και έξοδο στα γραφεία τους οι εισερχόμενοι.

Ο Δήμος Λαρισαίων να δημιουργήσει ιστοσελίδα μόνο για τον κορονοϊό για να ενημερώνονται άμεσα οι πολίτες της Λάρισας».

Και καταλήγει: «Για να ελαχιστοποιήσουμε τις συνέπειες της επιδημίας, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, οφείλουμε όλοι μας, αρχές, φορείς και πολίτες να τηρούμε, όσο γίνεται πιο πιστά, τις οδηγίες των αρμοδίων οργάνων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass