Δίχτυ ασφαλείας και προστασίας από την πανδημία στον Δήμο Κιλελέρ

-ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ *ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2020 15:36

Μία δέσμη έκτακτων μέτρων για την προστασία από την πανδημία του κορονοϊού Covid -19 των εργαζομένων στον Δήμο Κιλελέρ και των πολιτών που θα συναλλάσσονται με τις υπηρεσίες του, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος ύστερα από διευρυμένη σύσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής και των προϊσταμένων των τμημάτων.

Τα μέτρα έχουν άμεση εφαρμογή και είναι τα εξής:

«1. Οι υπηρεσίες θα εξυπηρετούν, με φυσική παρουσία των πολιτών, μόνο κατεπείγοντα (για λόγους υγείας) θέματα.

2. Στις δημοτικές υπηρεσίες, κατόπιν αυστηρού ελέγχου θα εισέρχονται επισκέπτες σε αριθμό όχι μεγαλύτερο από τους πέντε ταυτοχρόνως.

3 .Όλες οι προθεσμίες για υποθέσεις των πολιτών, που έχουν οριστεί από τον Δήμο Κιλελέρ, (π.χ. αδήλωτα τετραγωνικά) παρατείνονται τουλάχιστον για 15 μέρες.

4. Τοποθετούνται προστατευτικά γυάλινα χωρίσματα, όπου δεν υπάρχουν, σε σημεία εξυπηρέτησης του κοινού από τους υπαλλήλους του Δήμου.

5. Με ευθύνη των προϊσταμένων, σε κάθε χώρο γραφείου, θα εργάζονται τόσοι υπάλληλοι έτσι ώστε να διασφαλίζεται η προβλεπόμενη ασφαλής απόσταση μεταξύ τους.

6. Τοποθετούνται ευδιάκριτα ειδικά αυτοκόλλητα που θα καταδεικνύουν με σαφήνεια τις αποστάσεις ασφαλείας τα οποία πρέπει να τηρούνται τόσο από εργαζόμενους όσο και από τους πολίτες που επισκέπτονται τις δημοτικές υπηρεσίες.

7. H πλειονότητα θεμάτων εξ αποστάσεως εξυπηρέτησης και επικοινωνίας των πολιτών με όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Κιλελέρ τηλεφωνικά, πραγματοποιούνται ως εξής:

Για θέματα που αφορούν:

Οικονομική Υπηρεσία 2413-507.250

Τεχνική Υπηρεσία 2413-507.213

Γεωπόνους 2410-921.214

Διοικητικά 2413-507.237

ΚΕΠ 2410-922.421

Για θέματα αρμοδιότητας αντιδημάρχων 2413-507.214

Για έκτακτα θέματα Πολιτικής Προστασίας 6995-769.308

Στην ιστοσελίδα του Δήμου www.kileler.gov.gr λειτουργεί ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου οι πολίτες μπορούν να καταθέτουν τα αιτήματά τους και να παίρνουν σαφείς απαντήσεις γι’ αυτά.

8. Δόθηκαν σαφείς οδηγίες υγιεινής προς τους υπαλλήλους του Δήμου (π.χ. καθαριότητας, πρασίνου κ.λπ.) τις οποίες οφείλουν να τηρούν κατά γράμμα.

9. Ατομικά είδη υγιεινής (αντισηπτικά, οινόπνευμα, αλκοολούχα διαλύματα, γάντια κ.λπ.) μοιράστηκαν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου για την προστασία των κατά τόπους εργαζομένων και των πολιτών που επισκέπτονται δημοτικά κτίρια.

10. Ορίστηκε αρμόδιος υπάλληλος στην είσοδο του Δημαρχείου στη Νίκαια για ενημέρωση των πολιτών και τη ρύθμιση εισόδου στο κτίριο.

11.Συνεχίζονται με σχολαστικότητα οι απολυμάνσεις, από ειδικά πιστοποιημένα συνεργεία, όλων των δημοτικών κτιρίων.

Θα γίνεται διαρκής επίβλεψη ώστε να μην παρουσιαστεί καμία παρέκκλιση από τα ανακοινωθέντα μέτρα.

Τέλος ο Δήμος Κιλελέρ θα συνεχίσει να ενημερώνει τακτικά και έγκαιρα του δημότες του για τα προληπτικά μέτρα που θα λαμβάνει για την προστασία της υγείας τους ενώ πάντα θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτησή τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass