Ο Κ. Νινίκας άμισθος σύμβουλος του δημάρχου Τυρνάβου

ΘΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, Τ.Α. ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2020 15:44

Ένας έμπειρος συνδικαλιστής με σημαντική προσφορά ως στέλεχος του ΙΚΑ Λάρισας για 27 χρόνια, ο κ. Κώστας Νινίκας είναι επίσημα πλέον, μετά από απόφαση του δημάρχου Τυρνάβου κ. Ιωάννη Κόκουρα, άμισθος ειδικός σύμβουλός του.

Ο κ. Κώστας Νινίκας δραστηριοποιήθηκε για χρόνια συνδικαλιστικά στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας του ΕΟΠΥΥ. Για οχτώ χρόνια διετέλεσε μέλος στο Δ.Σ. Εργαζομένων του ΙΚΑ και μέλος στην Ομοσπονδία Εργαζομένων ΙΚΑ.

Σύμφωνα με την απόφαση του δημάρχου Τυρνάβου κ. Ι. Κόκουρα, ο κ. Νινίκας θα υποστηρίζει τα διοικητικά όργανα, τις επιτροπές και τις αρµόδιες υπηρεσίες, σε θέµατα Δηµόσιας Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για όλο το διάστηµα της δηµοτικής περιόδου.

Ο κ. Κ. Νινίκας ως άµισθος σύµβουλος θα υπάγεται ειδικά και αποκλειστικά στην υπηρεσιακή δικαιοδοσία του δηµάρχου Τυρνάβου κ. Ι. Κόκουρα, από τον οποίο θα δέχεται εντολές και στον οποίο µόνο είναι υποχρεωμένος να λογοδοτεί σε κάθε περίπτωση. Θα ασκεί καθήκοντα αµιγώς συμβουλευτικά, χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιαδήποτε µορφής.

Κατάγεται από τον Μαυρόλιθο Βρυοτόπου Αμπελώνα. Τις γυμνασιακές του σπουδές δέχτηκε στον Αμπελώνα. Είναι παντρεμένος με την κ. Κωνσταντίνα Αλιφακιώτη και έχουν δύο παιδιά, έναν γιο και μία κόρη.

Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία του Δήμου Τυρνάβου, αλλά και ευρύτερα.

Μιλώντας χθες στην «Ε» ο κ. Νινίκας για την επιλογή του από τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Ι. Κόκουρα για τη συγκεκριμένη θέση σημείωσε ότι είναι ιδιαίτερα τιμητική και θα προσπαθήσει να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης του.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass