Ξήλωσαν τα παγκάκια από τις πλατείες

ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΟΠΟΥ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟ ΣΤΟ ΑΛΣΥΛΛΙΟ

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2020 19:06

Σε εφαρμογή τέθηκε χθες από τον Δήμο Φαρσάλων η πρόσφατη ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων, για το κλείσιμο της περιφερειακής οδού δίπλα από το αλσύλλιο της πόλης, καθώς και η αφαίρεση των παγκακιών από τους υπαίθριους – κοινόχρηστους χώρους του δήμου, μέχρι νεωτέρας, σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν οι συναθροίσεις και ο συνωστισμός απ’ όσους δεν πείθονται να «μείνουν σπίτι».


Συγκεκριμένα, συνεργεία χθες προχώρησαν στην αφαίρεση παγκακιών από τις δύο πλατείες του κέντρου (Δημαρχείου, Λαού), στην πιάτσα των ταξί, στην τρίγωνη πλατεία και στην παιδική χαρά πάνω από την πλατεία, στην πλατεία Βράχων και στην οδό Βόλου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και στις άλλες πλατείες της πόλης.
Στο πλαίσιο αυτό, και για να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού, σε πλατείες, πάρκα, αύλειους χώρους σχολείων και σε ανοιχτούς χώρους άθλησης, οι αστυνομικοί προβαίνουν σε συστάσεις, προτρέποντας τους δημότες να εφαρμόζουν τα μέτρα πρόληψης για τη μείωση της εξάπλωσης του κορονοϊού. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί πολίτες επικρότησαν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, όμως υπήρχαν και ορισμένες αντιδράσεις ότι τα μέτρα ήταν υπερβολικά, καθώς τα παγκάκια βρίσκονται σε υπαίθριους χώρους.
Το κέντρο των Φαρσάλων ήταν για μία ακόμη μέρα έρημο και δρόμοι που παραδοσιακά έσφυζαν από ζωή, ανθρώπους και κίνηση, ήταν άδειοι. Λιγοστά αυτοκίνητα κυκλοφορούσαν κυρίως για τα απαραίτητα ψώνια κι ακόμα λιγότεροι άνθρωποι στο κέντρο της πόλης, με τον τζίρο στα ανοικτά ακόμη μαγαζιά να έχει πάρει τον κατήφορο.

 

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε») Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass