Η αυτοδιοίκηση είναι εδώ!

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΓΚΟΥΝΤΑΡΑ

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2020 19:03

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Στο πλαίσιο των μέτρων που ο Δήμος Αγιάς παίρνει ώστε να βοηθηθούν οι δημότες του τώρα που αντιμετωπίζουν τις γνωστές απαγορεύσεις για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, αποφασίστηκε και ανακοινώνεται προς τους πολίτες του Δήμου, και ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες, ότι για σήμερα Κυριακή και για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης (ίσχυε και για χθες Σάββατο που ήταν κλειστές οι υπηρεσίες), μπορούν να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα:


α) 6973-315.541, κ. Σκαρκάλη Χρήστο, αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Καθημερινότητας του Πολίτη και Γραφείου Κινήσεως.
β) 6932-262.986, κ. Γιάνναρο Γιώργο, αντιδήμαρχο Διοικητικών Θεμάτων.
Πέραν αυτού, το δικό του προσωπικό μήνυμα για τις δύσκολες ημέρες που περνάει ο τόπος, προς τους συνδημότες του, προς γιατρούς και νοσηλευτές της περιοχής Αγιάς αλλά και όλης της χώρας, προς τους εργαζόμενους στις δομές κοινωνικής πρόνοιας, προς τους υπαλλήλους της υπηρεσίας καθαριότητας, τα διοικητικά και τεχνικά στελέχη του Δήμου Αγιάς, αλλά και προς τους εργαζόμενους στα δημόσια έργα, στέλνει με δήλωσή του ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, στην οποία επισημαίνει συν τοις άλλοις πως η αυτοδιοίκηση ήταν και θα είναι πάντα στο πλευρό των πολιτών.
Λέει, λοιπόν, ο κ. Γκουντάρας:
«Συμπολίτισσες και συμπολίτες,
Οι εποχές που ζούμε είναι πρωτόγνωρες και οι προκλήσεις των καιρών χωρίς προηγούμενο. Είμαστε αντιμέτωποι με αόρατους εχθρούς και καλούμαστε να αλλάξουμε τον τρόπο της ζωής μας, έστω και για ένα μικρό διάστημα, προκειμένου έτσι να προστατεύσουμε τους αγαπημένους μας και τους εαυτούς μας.
Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω το σύνολο των δημοτών του Δήμου Αγιάς, για την προσήλωση που δείχνει στην τήρηση των μέτρων που έχει εξαγγείλει η Πολιτεία. Θέλω να συγχαρώ τον καθένα ξεχωριστά για το αίσθημα ευθύνης που δείχνουμε σ’ αυτές τις κρίσιμες ώρες, αποδεικνύοντας πως δεν υπάρχουν ημιμαθείς, παραπληροφορημένοι και ανεύθυνοι, παρά μόνο άνθρωποι που νοιάζονται για τα παιδιά τους, για τους γονείς, για τους φίλους, για τον συνάνθρωπό τους. Η πειθαρχία μας και η αποφασιστικότητά μας θα κρίνει και το αποτέλεσμα αυτής της ιδιαίτερης μάχης που δίνουμε όλοι μαζί, πλάι-πλάι, αλλά και σε απόσταση ασφαλείας.
Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους υγειονομικούς της περιοχής μας, όπως και όλους τους συναδέλφους τους από ολόκληρη την Ελλάδα, για την αυταπάρνηση, το υψηλό επιστημονικό και επαγγελματικό αίσθημα ευθύνης και την προσήλωσή τους στο καθήκον όλο αυτό το διάστημα. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι ακόμα κι αν πρόσκαιρα το ξεχάσαμε, κατέκτησαν ξανά τη θέση που τους αξίζει στο αξιακό σύστημα της κοινωνίας μας. Κι ελπίζω πως τώρα πια η εκτίμησή μας στο τεράστιο έργο και την προσφορά τους θα είναι μόνιμη, όπως και η εμπιστοσύνη μας στο δημόσιο σύστημα υγείας.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους εργαζόμενους στις δομές κοινωνικής πρόνοιας, που όλες αυτές τις ημέρες δίνουν τη μάχη για να μην μείνει κανείς μόνος και αβοήθητος, τους υπαλλήλους της υπηρεσίας καθαριότητας, τα διοικητικά και τεχνικά στελέχη και τους εργαζόμενους στα δημόσια έργα, για την επιμονή τους στο καθήκον, πάνω και πέρα από οποιοδήποτε εμπόδιο.
Φίλες και φίλοι,
Η αυτοδιοίκηση ήταν και θα είναι πάντα στο πλευρό των πολιτών. Ο πιο κοντινός τους φορέας και ένας από τους πιο πολύτιμους. Και σ’ αυτή τη δοκιμασία θα βγούμε νικητές. Θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας, θα σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο, όπως κάναμε πάντα στα εύκολα και τα δύσκολα. Θα μείνουμε στο σπίτι, αλλά δεν θα είναι κανένας μόνος. Είμαστε εδώ με την αλληλεγγύη μας και τις κοινωνικές δομές, με τους ανθρώπους και τη θέληση μας, για να γίνουμε πάλι μια γροθιά. Θέλω να είστε όλοι αισιόδοξοι. Θα νικήσουμε!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass