Απ. Καλογιάννης: «Κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός Παιδικών Σταθμών»

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2015 19:13

«Κανένα παιδί εργαζόμενης μητέρας δεν θα μείνει εκτός Παιδικών Σταθμών» διαβεβαίωσε σήμερα ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης μετά την ανακοίνωση της πρώτης επιλογής νηπίων που θα φοιτήσουν φέτος στους δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς.

Η σταδιακή φέτος, ανακοίνωση της επιλογής παιδιών, μετά και την καθυστέρηση στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ, είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση σε εκατοντάδες γονείς που με βάση την πρακτική του παρελθόντος (ενιαία ανακοίνωση των αποτελεσμάτων επιλογής) ανησύχησαν καθώς δεν εντόπισαν το όνομά τους στους επιλεγέντες.

Το θέμα απασχόλησε τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μετά από ερώτηση που κατέθεσε η επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας Ρένα Καραλαριώτου η οποία επίσης έθιξε τα θέματα του 9ου Δημοτικού Σχολείου αλλά και για το έργο της οδού Σ. Καράγιωργα.

Για το 9ο Δημοτικό Σχολείο, ο κ. Καλογιάννης εμφανώς ενοχλημένος από την παραβίαση της χωροταξικής κατανομής αλλά και τις διαστάσεις του θέματος «παρά τις συζητήσεις που προηγήθηκαν» ανακοίνωσε πως συγκαλεί εκ νέου σύσκεψη στις 12 αύριο το μεσημέρι με εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας ενώ για την οδό Καράγιωργα, να τονίζει πως το θέμα θα συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Με την τοποθέτηση του πρώην δημάρχου Λάρισας Κων. Τζανακούλη να προκαλεί αίσθηση αφού τόνισε πως «για την Καράγιωργα θα τα πω στη συνεδρίαση, να βγάλω και εγώ μερικά που άλλοι τα καλύπτουν…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass