Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Να τραγουδήσουμε τον εθνικό ύμνο από μπαλκόνια και αυλές»

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΕΜΠΩΝ Γ. ΜΑΝΩΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2020 15:42

Κάλεσμα κάνει ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης προς τους συνδημότες του να συμμετέχουν στον αυριανό εορτασμό της εθνικής επετείου 1821 και να τραγουδήσουν από τα σπίτια τους τον εθνικό ύμνο όταν αυτός θα μεταδοθεί από τα μεγάφωνα των δημοτικών καταστημάτων στον Δήμο Τεμπών. Επίσης ο κ. Μανώλης δίνει το δικό του στίγμα για τις δύσκολες μέρες που περνά και ο τόπος μας

.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του δημάρχου Τεμπών αναφέρει:

«Η Εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου πλησιάζει και θα εορταστεί με ένα ιδιότυπο τρόπο, από τα σπίτια μας. Το 1821 ο πόλεμος ήταν απέναντι σε ένα ορατό εχθρό σήμερα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε έναν αόρατο εχθρό έχοντας όμως ως όπλο την πίστη, την ομοψυχία και την Εθνική συνεννόηση, να είστε σίγουροι ότι θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη, όσο το δυνατόν ανώδυνα και αποτελεσματικά.

Έχοντας την πεποίθηση πως όλα μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε με συνεννόηση και συλλογικότητα, σας καλώ να γιορτάσουμε και να τιμήσουμε τους αγωνιστές του 1821 όλοι μαζί με σημαιοστολισμό των σπιτιών μας, ακούγοντας τον Εθνικό ύμνο που θα μεταδίδεται από τα μεγάφωνα των δημοτικών κτιρίων, ανήμερα της Εθνικής επετείου.

Συνδημότισσες και συνδημότες, σας καλώ να συμμετέχετε, τραγουδώντας όλοι μαζί τον Εθνικό Ύμνο, από τα μπαλκόνια και τις αυλές σας, στις 25 Μαρτίου και ώρα 11:00 π.μ., δίνοντας έτσι ένα τόνο Εθνικής υπερηφάνειας και αισιοδοξίας πως σύντομα θα είμαστε και πάλι νικητές από αυτή την περιπέτεια που βιώνουμε προσωπικά ο καθένας μας, αλλά και ως χώρα.

Είναι η στιγμή να βάλουμε πάνω απ’ όλα το εμείς από το εγώ. Μένουμε σπίτι και δίνουμε τη μάχη με πίστη, με υπομονή, με αλληλεγγύη, με αγάπη και αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πλησίον μας και στους δικούς μας ανθρώπους».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Σχετικά Άρθρα