Πιστή εφαρμογή των αποφάσεων της πολιτείας

ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ Ο ΓΕΠΑΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΑΣΤ. ΜΑΝΤΖΙΩΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2020 15:40

«Η Αστυνομία, διαχειρίζοντας μια πρωτόγνωρη κρίση με άγνωστη διάρκεια και απροσδιόριστες επιπτώσεις, είναι υποχρεωμένη και θα το πράξει στο να συμβάλει στην εφαρμογή των μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού COVID-19 σύμφωνα με τις διαταγές του Αρχηγείου της Αστυνομίας και τις οδηγίες του αρμόδιου φορέα της Πολιτείας» τονίζει στην «Ε» ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ., ταξίαρχος Αστ. Μαντζιώκας με αφορμή τον περιορισμό της κυκλοφορίας των πολιτών.

Από τη ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας ανακοινώθηκε χθες ότι από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας «διενεργούνται συνεχείς έλεγχοι, τόσο με εποχούμενες όσο και με πεζές περιπολίες, στις περιοχές αρμοδιότητάς τους και κυρίως σε κεντρικά σημεία και οδούς των πόλεων, καθώς και σε εισόδους και εξόδους αυτών, σε εθνικούς άξονες και σταθμούς διοδίων».

Με τον κ. Μαντζιώκα αναφερόμενο στους στόχους των επόμενων βδομάδων - σύμφωνα και με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. - να σημειώνει τη «διαχείριση και εφαρμογή των μέτρων που αποφασίζει η πολιτεία» υπογραμμίζοντας παράλληλα «την προστασία και διαφύλαξη της περιουσίας των πολιτών και, την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας».

Αναλυτικότερα από τη ΓΕΠΑΔ ανακοινώθηκε πως «η κυκλοφορία των πολιτών επιτρέπεται μόνο για συγκεκριμένους λόγους και θα πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους, καθώς επίσης και τα απαιτούμενα έγγραφα. Κατά τον έλεγχο των παραπάνω εγγράφων σε οδηγούς οχημάτων, παρακαλούνται οι πολίτες να τα τοποθετούν σε εμφανές σημείο στο παρμπρίζ του οχήματος.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έλεγχοι σε επιχειρήσεις για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Σε κάθε περίπτωση, οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, έχουν ως στόχο τη διαχείριση και εφαρμογή των μέτρων που αποφασίζει η πολιτεία, την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας, καθώς και την προστασία και διαφύλαξη της περιουσίας των πολιτών» καταλήγει η ανακοίνωση.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass