Δώρισαν 2 πλήρως εξοπλισμένα κρεβάτια ΜΕΘ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Η ΕΥΗ ΚΑΝΤΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ * ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2020 20:42

Δύο κρεβάτια πλήρως εξοπλισμένα με τον απαραίτητο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για τις ανάγκες της Κλινικής Εντατικής Θεραπείας δώρισαν ο πρόεδρος του Ομίλου EXALCO κ. Γιάννης Καντώνιας και η αδερφή του, διευθύντρια μάρκετινγκ της EXALCO

κ. Εύη Καντώνια στη μνήμη των γονέων τους Αστερίου και Ευαγγελίας.
Ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις των τελευταίων εβδομάδων για στήριξη των νοσοκομείων και ιδιαίτερα των μονάδων εντατικής θεραπείας, που σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις θα δοκιμαστούν σε ενδεχόμενη έξαρση του κορονοϊού, αλλά και στις εκκλήσεις των τοπικών και πολιτικών αρχών και υγειονομικών παραγόντων, ο κ. Καντώνιας επικοινώνησε με τη διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και ζήτησε ιεραρχημένες τις ανάγκες σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και άλλα μέσα για τη στήριξη της προσπάθειας αντιμετώπισης του προβλήματος.  
Μετά από έρευνα της αγοράς για τον ετοιμοπαράδοτο εξοπλισμό ο κ. Καντώνιας αποφάσισε να προμηθευτεί μέσω του δικού του δικτύου και να προσφέρει τα δύο πλήρως εξοπλισμένα κρεβάτια για την Κλινική Εντατικής Θεραπείας, τα οποία θα μεταφερθούν και θα τοποθετηθούν τις προσεχείς ημέρες.
Από το περιβάλλον του κ. Καντώνια έγινε γνωστό ότι τα δύο πλήρως εξοπλισμένα κρεβάτια αποτελούν προσωπική προσφορά του προέδρου του Ομίλου αλλά και της αδελφής του, σημειώνοντας πάντως ότι την επόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται και νέα προσφορά υγειονομικού υλικού αυτή τη φορά από τον Όμιλο EXALCO.
Στο μεταξύ με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ευχαριστεί τον κ. Καντώνια για την προσφορά του και αναφέρει:
«Η διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου ευχαριστεί θερμά τον κ. Ιωάννη Καντώνια για τη δωρεά δύο κλινών για τις ανάγκες της ΜΕΘ του Π.Γ.Ν. Λάρισας εις μνήμην των γονιών του, Αστερίου και Ευαγγελίας.
Η κίνησή του αυτή μας προκαλεί μεγάλη συγκίνηση και αισθανόμαστε μεγάλη ανάγκη να τον ευχαριστήσουμε θερμά που στέκεται αρωγός στον αγώνα των υγειονομικών υπηρεσιών για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Κάθε τέτοια κίνηση αποτελεί σημαντική βοήθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης για την οποία κανένα σύστημα υγείας στον κόσμο δεν μπορεί να είναι απόλυτα προετοιμασμένο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass