Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 55χρονη

ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ Ο 30ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΕ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2020 20:24

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 55χρονη γυναίκα, την οποία τραυμάτισε σοβαρά ο 30χρονος γιος της, χτυπώντας την στο κεφάλι. Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο

30χρονος γιος της παραμένει κρατούμενος και με εισαγγελική εντολή αναμενόταν να παραπεμφθεί χθες για ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαγνωσθεί η κατάστασή του.
Το δυσάρεστο οικογενειακό περιστατικό συνέβη προχθές, στις 4 το μεσημέρι στο πατρικό του 30χρονου, σε χωριό του Δήμου Κιλελέρ. Όταν, για λόγους που ερευνώνται, ο 30χρονος επιτέθηκε στη σύνοικο μητέρα του και πιθανότατα με τα χέρια τη χτύπησε στο κεφάλι προκαλώντας της κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης η 55χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου παραμένει νοσηλευόμενη και, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Στο μεταξύ ο 30χρονος γιος της, μετά τον ξυλοδαρμό φαίνεται πως εγκατέλειψε αιμόφυρτη τη μητέρα του και δύο ώρες αργότερα, στις 6.30 το απόγευμα συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Κιλελέρ στην παλιά εθνική οδό Λάρισας – Βόλου, στο ύψος της Γαλήνης.
Ο 30χρονος παραμένει κρατούμενος και με εισαγγελική εντολή παραγγέλθηκε ιατρική γνωμάτευση προκειμένου να εξετασθεί η κατάστασή του, λόγο για τον οποίο αναμενόταν χθες να οδηγηθεί στο Νοσοκομείο.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass