Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Μητσοτάκη Αγοραστός, βουλευτές

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2020 15:18

Ο ένας πολιτικός μετά τον άλλον συμμετέχουν στην εθνική προσπάθεια ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος Υγείας, που σε τοπικό επίπεδο στοχεύει στην οικονομική ενίσχυση των Νοσοκομείων της περιοχής.

Έτσι μετά το σχετικό κάλεσμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ανταποκρίθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ Μ. Χαρακόπουλος, Στ. Μπίζιου (προφανώς και ο Χρ. Κέλλας, που νοσηλεύεται στο ΠΠΓΝΛ), όπως επίσης και ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός. Ακολουθώντας το παράδειγμά του, γνωστοποίησε ανάλογη πρωτοβουλία και ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Λιούπας.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις τους:

-Μάξιμος Χαρακόπουλος: «Αυτές τις κρίσιμες στιγμές οφείλουμε όλοι να συνδράμουμε στην κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη οι βουλευτές να καταθέσουμε το ήμισυ της βουλευτικής αποζημίωσης δύο μηνών στον ειδικό λογαριασμό συνιστά στάση συντεταγμένης ευθύνης. Χωρίς επικοινωνιακές τυμπανοκρουσίες, όλοι μας πρέπει να συνεισφέρουμε για την επιτυχή έκβαση αυτού του ιδιότυπου πολέμου. Έως σήμερα, η Ελλάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στην απειλή του κορονοϊού. Ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμοδίων και, κυρίως, "μένοντας σπίτι" θα μπορέσουμε υγιείς να επιστρέψουμε το συντομότερο στην κανονικότητα της ζωής μας».

-Κ. Αγοραστός: «Τάσσομαι έμπρακτα υπέρ της πρωτοβουλίας του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη. Η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να συνεισφέρει στη μάχη κατά του κορονοϊού. Γι’ αυτό προσφέρω το 50% του μισθού μου, τους επόμενους 2 μήνες, στα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας».

-Ν. Λιούπας: «Δεν θα μπορούσαμε οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης να μην ταχθούμε υπέρ της πρωτοβουλίας του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη. Γι’ αυτό προσφέρω και εγώ το 50% της αντιμισθίας μου, τους επόμενους δύο μήνες στα Νοσοκομεία της Λάρισας, στη μάχη κατά του κορονοϊού. Με πίστη και δύναμη θα τα καταφέρουμε!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass